reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Aob super wizyta a co do płci teraz pół na pół ♡
Princeseczka Igorek ♡ piękna waga :) a ginapozazdrościć ze tak.dokładnie zbadala
Milia masz rację
Millahros to normalne takie przepychania,moim zdaniem początki ruchów które jeszcze dobrze nie czuć. Do mc-a już powoli każda z Nas będzie czuła
Linka Ty to jesteś przodujaca :) powodzenia i trzymam kciuki
Mamcia mocno zaciśnięte

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Diabliczka- najlepsze bylo to ze na necie nie bylo opinni o niej dopiero na Facebooku na grupie zamknietej mam z mojego miasta i okolicy zapytalam i posypaly sie same pozytywne komentarze. Nawet odnosnje jej podejscia do kobiet ktore jej nie znaly a rodzily na jej dyzurze w szpitalu. I zdecydowam sie do niej zapisac. Kobieta cudo.
Wiem ze moj gin prowadzscy tez jest ok. Nawet pod wzgledem tego ze brat i bratowa starali sie o brzdaca drugiego i ciezko bylo a on im pomogl. Ta doktor "wczorajsza"tez mowila ze jak doktor widzi cos niepokojajcego to wysyla do niej. Ona ma certyfikaty na badania usg FMF on niestety nie

Diabliczka i tak przenoszę bo dla mnie termin porodu to i tak liczy się z pierwszego usg czyli na 7 listopad a nie jak wyliczył mi 25 październik hi hi .. wszystkie miałam ciążę przenoszone wiec jak nic wstrzele w listopad ;)

Kciuki laseczki :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ivi ja bym wolała wcześniej bo duże dzieci rodzeństwo a nadodatek zawsze przenoszę i jest ciężko strasznie , i modlę się wręcz o poród mój najstarszy był najmniejszy i ważył 3650 . A reszta albo 4 kg albo 3950 ..

reklama
linka ja mam problem z urodzeniem już przy wadze 3500g, więc z gin "wyganiamy" dzieciaki ok 37 tc ;) i to dość skutecznie, bo jak najstarszego bez przyśpieszania ledwo dałam radę w 39tc (3560g), to dziewczynki "wyganiane" w 37tc miały obie tyle samo (też 3,5kg)... więc jeszcze dwa tygodnie i byłaby masakra dla mnie :/ Także teraz też się nastawiam na połowę października. Ja mam problem z partymi, dzieciaki klinują się w kanale rodnym.. i za każdym razem vacuum jest w pogotowiu przygotowane .. więc wole nie ryzykować i zbierać zapałki i seksić się do upadłego od 36tc ;)

Do góry