reklama
mama-czwórki
Fanka BB :)
Nie było mnie tu jakiś czas i dziś jak weszłam to mnie dosłownie z nóg zwaliło
Lilth- całym sercem jestem z Tobą. Po części rozumiem co czujesz bo u mnie ryzyko urodzenia chorego dziecka tez niestety jest duże. Pamiętam przez co przechodziłam jak dowiedziałam się o toxo i później jak dowiadywałam się z jak poważnymi wadami się to wiąże.Wiem też, że w zasadzie nie ma słów które mogłyby Cię pocieszyć. Życzę Ci teraz bardzo dużo siły kochana. Trzymam z całych sił kciuki za Ciebie i malutką.
Lilth- całym sercem jestem z Tobą. Po części rozumiem co czujesz bo u mnie ryzyko urodzenia chorego dziecka tez niestety jest duże. Pamiętam przez co przechodziłam jak dowiedziałam się o toxo i później jak dowiadywałam się z jak poważnymi wadami się to wiąże.Wiem też, że w zasadzie nie ma słów które mogłyby Cię pocieszyć. Życzę Ci teraz bardzo dużo siły kochana. Trzymam z całych sił kciuki za Ciebie i malutką.
Koalka91
Maleducada wielokrotnie się go wypytywałam o jego rodzine on mówi że jego rodzina jest zdrowa ale jest typem człowieka zamkniętego w sobie i mało o kegi rodzinie dalszej wiem.
Jego rodzice są przecietnymi ludzmi ale udają wielce rodzine na nie wiadomo na jakim poziomie i z częścią rodziny mniej zamożną nie utrzymuja kontaktów.
Katarineczka dziękuję bardzo. Chciałam się umówić do gina dzisiaj a tu urlop do 6 czerwca i muszę i tak czekać do 9 jak miałam planowana.
Linka powodzenia wszystko musi być dobrze :-)
Jego rodzice są przecietnymi ludzmi ale udają wielce rodzine na nie wiadomo na jakim poziomie i z częścią rodziny mniej zamożną nie utrzymuja kontaktów.
Katarineczka dziękuję bardzo. Chciałam się umówić do gina dzisiaj a tu urlop do 6 czerwca i muszę i tak czekać do 9 jak miałam planowana.
Linka powodzenia wszystko musi być dobrze :-)
linka1985
Ja juz po . mały siedzi bardzo głęboko wiec dlatego przerywa w ruchach tętna nie mogła złapać pierwszym aparatem poszła po lepszy i tętno 155 . Wyniki morfologii i moczu bardzo dobre . Ze względu na twardnienie brzucha przebadala mnie i wszystko ok pozamykane teraz byle do polowkowego
Tuiles
Cześć dziewczyny, piszę do Was z grudniowego. Wy już macie za sobą genetyczne, a u nas większość dziewczyn jeszcze przed. Piszę bo zaniepokoiła mnie jedna rzecz - na genetycznym w 12tc wszystkie parametry ok, oprócz jednego - nie uwidoczniono pęcherza moczowego. Czy to normalne? Czy któraś z Was tak miała, a później pęcherz się jednak pojawił? Będę wdzięczna za słowa uspokojenia...
katerineczka
Dziękuję dziewcxyny za kciuki mam nadzieje ze na wizycie okaże się że tak jak u Linki dziec siedzi głęboko. ..
Tuiles mnie chyba w ogóle nic o pęcherzu nie mówiła... zapytam dziś. A tobie powiedziała ze nie widzi czy jak to ujęła?
Tuiles mnie chyba w ogóle nic o pęcherzu nie mówiła... zapytam dziś. A tobie powiedziała ze nie widzi czy jak to ujęła?
aob66
Moderatorka
Katerineczka mocno trzymam kciuki!
Linka dobrze ze to tylko o to chodzi ze mały się chowa mamie☺
Tuiles myślę że lekarz powinien poinformować jeśli jest coś nie tak.. nie wiem czy to po prostu coś tam zasłonić ten pęcherz czy jak.. najlepiej na najbliższej wizycie poproś żeby lekarz to jeszcze raz dobrze sprawdził..
Linka dobrze ze to tylko o to chodzi ze mały się chowa mamie☺
Tuiles myślę że lekarz powinien poinformować jeśli jest coś nie tak.. nie wiem czy to po prostu coś tam zasłonić ten pęcherz czy jak.. najlepiej na najbliższej wizycie poproś żeby lekarz to jeszcze raz dobrze sprawdził..
reklama
maleducada
Tuiles najlepiej zadzwoń do swojego gin i zapytaj. Moim zdaniem po prostu nie byli w stanie zobaczyć i tyle, ale specjalista nie jestem.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom