reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Karola współczuję stresu a okrzyk jak najbardziej szczery ♡ nie ma co się wstydzić :)
To razem wizytujemy 24 :)
Jostyna fantastyczne wiesci ♡
Em Ka hmm dziwne z tym ubezpieczeniem. Dowiedz się szczegółowo dla samej siebie
Ivi ja zawsze miałam a w ciąży mi się poprawiala
Super ♡♡♡ cudowna wiadomość
Emalka no to miałaś samopoczucie :/ lepiej już? Ja pewnie też się nie dowiem płci znając moje szczęście
Lilith graciorki a zdjęcia cudowne, szczególnie drugie jak się lekko uśmiecha ♡♡♡♡
Aob dobrze że do przodu :*
Milia u mnie gin pow ze na nast wizycie już nie będzie mierzył całościowo
Linka widać że to dziewczynka, nie wiem jak ale tak jest :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Super wieści dziewczyny!!!

Emalka u mnie gin to nawet nie chciał sprawdzać płci dopiero go przycisnełam to ma odczepnego powiedział ze raczej dziewczynka ale wiecej to na połówkowym bo on nie chce zgadywać i wróżyć.

Ivi super ze chłopiec ja też po cichu liczyłam na syneczka ale narazie nie wiadomo.

Lilth gratuluję córuni, a myślałam że będzie chłopak bo takie koziołki fikało i nie chiało się ustawiać łobuzowało w brzuchu. Może u mnie bedzie tez jednak dziewczynka łobuziara co odwraca się tyłkiem do mamy :-)

Dzis chyba nikt nie ma wizyt?

Ja na 24 nie mam nikogo na liście, haaloo wysyłać notki.

Milagros ja to fb w ogole nie lubię..

reklama
Maluszek ładnie rośnie. Z usg 2 tygodnie starszy niż z Om. Nadal mam brać duphaston i Rovamycynę. Dodatkowo witaminy Pregna , Pregna Dha i Asmag.
Tak jak już napisałam na ogólnym podczas badania doszło do mocnego plamienia krwią, w domu w toalecie jeszcze raz powtórka. Lekarz założył wziernik i stwierdził że to krwawienie z szyjki i nie będzie mnie więcej badał ginekologiczne.
Od czego to może być? Gin mówi ze od szyjki ale przecież zdrowa szyjka nie krwawi.
W związku z tym krwawieniem dostałam zakaz przytulanek.
Rozmawialiśmy też o amniopunkcji i gin mówi że nie ingeruje w to i z taką wiedzą jaką mam na temat toksoplazmozy muszę samą podjąć decyzję.

Do góry