reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Dziewczyny gratulacje
Lili super zdjęcia
Lili super zdjęcia
aob66
Moderatorka
Dziewczyny wielkie gratulacje
Ivi nowo taka masz fotkę, że możesz być pewna że nic się nie zmieni
Lilith córa na pewno skacze z radości mała łaźnia rośnie
A mi coś apka szwankuje... musiałam pożyczyć od męża tel.. dlatego tez fotki nie pokaże ale jest tak słaba ze nawet nie ma czym się chwalić. .
Co najważniejsze wszystko jest w porządku w szyjce czysto a dzidzia tym razem spala nie mamy podanej juz dl a wagę, wiec chyba duży juz jest waży 133g a tydz temu miał 8,9cm (spr na wypisie).. ale rośnie jak trzeba i wyprzedza datę z om o 1 dzień
Ivi nowo taka masz fotkę, że możesz być pewna że nic się nie zmieni
Lilith córa na pewno skacze z radości mała łaźnia rośnie
A mi coś apka szwankuje... musiałam pożyczyć od męża tel.. dlatego tez fotki nie pokaże ale jest tak słaba ze nawet nie ma czym się chwalić. .
Co najważniejsze wszystko jest w porządku w szyjce czysto a dzidzia tym razem spala nie mamy podanej juz dl a wagę, wiec chyba duży juz jest waży 133g a tydz temu miał 8,9cm (spr na wypisie).. ale rośnie jak trzeba i wyprzedza datę z om o 1 dzień
Aob to kawał chłopaka. Super, że wszystko dobrze. Co mówił na te krwawienia?
Nie wiem właśnie czy zdjeciacwidac bo coś wskoczyć nie chciały.
Znowu zero współpracy, jeszcze musiałam iść do WC bo pecherz za pełny heh..
Aob wymiaru juz w tym okresie się nie robi bo by był błędny. Mam dwa zdjęcia, synka i Cory i on ma pozycję zwinieta a ona jak widać jest wyprostowana..
Nie wiem właśnie czy zdjeciacwidac bo coś wskoczyć nie chciały.
Znowu zero współpracy, jeszcze musiałam iść do WC bo pecherz za pełny heh..
Aob wymiaru juz w tym okresie się nie robi bo by był błędny. Mam dwa zdjęcia, synka i Cory i on ma pozycję zwinieta a ona jak widać jest wyprostowana..
Joasia_1986
Gratuluję dziewczyny! Ja to jeszcze ponad tydzień, a i tak nie wiem czy bobo sie pokaże.
D
Deleted member 158337
Gość
Gratulacje dziewczyny bardzo się cieszę razem z wami
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
aob66
Moderatorka
Lilith mówił to samo co w szpitalu, wiec nic więcej nie wiem.. mam skończyć opakowanie dupka i zobaczymy, ale leżeć nie musze
reklama
Iza02083
W tamtym roku na święta BN kolezanka z którą nie mam na co dzień kontaktu wstawiła zdjęcie chłopczyka kilku miesięcznego w przebraniu ..co się okazało to jej synek w jakim ja szoku byłam cała ciążę nic nie mówiła nikomu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom