reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dopiero na 15 a pewnie się spóźni więc 15.30wejde do gabinetu. Ale nie wiem czy będę dziś dzidzie oglądać ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Te sny to Kuwa prorocze mialam. Nie dal sie zmierzyc, rycze I tyle. Czekam na tel od sekretary czy mnie wcisna bo malo czasu zostalu. Maluch prawie 8 cm ma..

Lilith kochana nie smutaj sie bo nie ma ku temu powodow! Przeciez dzieciatko zyje, ladnie sobie rosnie i z tego trzeba sie cieszyc. Nie kazdy maluch jest pokorny i chce wspolpracowac. Trzymam kciuki za to abys umowila sie na szybki termin i go pomierzyli. To Cie szybko uspokoi. Wiem, wiem ze dla Ciebie to zadne pocieszenie ale pomysl ze my nigdy mierzone nie bylysmy:-) a jestesmy zdrowe:-) ba moja tesciowa nawet nie byla badana ginekologicznie o_O dziecko podsluchiwali za pomoca sluchawki przystawionej brzucha i trabki ;-)
wyluzuj kochana,prosze :-*

Lilith glowa do gory ,wcisna cie i powtorza badanie :)Bobo nie mialo ochoty sie ustawic i tyle:p Ciesz sie ze duuuuze i rosnie :)

Dziekuje kochane, sekretara tez juz dziala. Za to mam pytanie. Mam na 18.5 test quad. Niby ma byc pewny I jest bo sie Maluch zmierzyc nie dal. Mozna to robic dopiero od 15 skonczonego. Nie moge znalezc tu na tel nic. Wiecie co to za test?
Maz pocieszyl,jestesmy po plazy I zarciu.
Jak dobrze,ze Was mam,dziekuje!

reklama
Do góry