reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dopiero na 15 a pewnie się spóźni więc 15.30wejde do gabinetu. Ale nie wiem czy będę dziś dzidzie oglądać ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Te sny to Kuwa prorocze mialam. Nie dal sie zmierzyc, rycze I tyle. Czekam na tel od sekretary czy mnie wcisna bo malo czasu zostalu. Maluch prawie 8 cm ma..

Lilith kochana nie smutaj sie bo nie ma ku temu powodow! Przeciez dzieciatko zyje, ladnie sobie rosnie i z tego trzeba sie cieszyc. Nie kazdy maluch jest pokorny i chce wspolpracowac. Trzymam kciuki za to abys umowila sie na szybki termin i go pomierzyli. To Cie szybko uspokoi. Wiem, wiem ze dla Ciebie to zadne pocieszenie ale pomysl ze my nigdy mierzone nie bylysmy:-) a jestesmy zdrowe:-) ba moja tesciowa nawet nie byla badana ginekologicznie o_O dziecko podsluchiwali za pomoca sluchawki przystawionej brzucha i trabki ;-)
wyluzuj kochana,prosze :-*

Lilith glowa do gory ,wcisna cie i powtorza badanie :)Bobo nie mialo ochoty sie ustawic i tyle:p Ciesz sie ze duuuuze i rosnie :)

Dziekuje kochane, sekretara tez juz dziala. Za to mam pytanie. Mam na 18.5 test quad. Niby ma byc pewny I jest bo sie Maluch zmierzyc nie dal. Mozna to robic dopiero od 15 skonczonego. Nie moge znalezc tu na tel nic. Wiecie co to za test?
Maz pocieszyl,jestesmy po plazy I zarciu.
Jak dobrze,ze Was mam,dziekuje!

reklama
Do góry