reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Suuuper, czekam na wiesci kochana!

Gosiu dobrze, że już tego tam mniej. Zawsze to jakiś plus. A tych tabletek wspolczuje. Dobrze, że sama nie jesteś.

tak bylam z nia..weszlam..zapytal jak sie czuje,czy nie powrocily bole,czy nie ma plamien,zalozyl karte ciazy,powiedzial ze cieszy sie, ze wszystko ok, ze badania ksiazkowo, tylko nie przechodzilam rozyczki wiec mam na siebie uwazac,wypisal zwolnienie kolejne i tyle..pytam a co z usg..? to powiedzial ze zrobimy na nastepnej wizycie juz prenatalne ..i tak mi smutno sie zrobilo ale juz nie prosilam..przyzwyczailam sie do tego usg co dwa tyg a tu taka niespodzianka :( aj no nic poczekam.

Oj kochana.. Tez bym czuła się zawiedziona, bo powiedzmy sobie szczerze..głównie na to czekamy.. Prenatalne masz za dwa tygodnie? To nie tak najgorzej choć kurcze rozczarowanie musi być wielkie.. Tule Cie i Oby zlecialo szybko!

reklama
no nic przezyje:) ale tak bardzo chcialam tego bąbelka zobaczyc :) widziec ze wszystko jest w porzadku na wlasne oczy..wiem, ze i co miesiac niektóre mamy maja mniej wiecej,i to normalne.. ale ja to bym chocby i co tydzien chodzila:D

Do góry