reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
wlasnie tez o tym pomyslalam, o tej chorobie..ale on ma taki sposob przekazywania wszystkiego ze no tak uspokaja,taki ten glos ze o jejciu,taki spokojny.. ze az sie chce z nim siedziec..:D

Przekonam się w poniedziałek. Mówiłam mojemu mężowi jak go zachwalasz jakie ma super opinie a on żeby mi się za bardzo nie spodobał bo to zazdrosnik ;d

wyobrazilam siebie jak starą babcie :D paluszek boli to juz do przychodni:D i ja co kilka dni do niego biegajaca:D panie doktorze prosze mnie zbadac :D Kejti, teraz wiem, ze kazde..ostatnie pieniadze bym mu oddala bez wachania:) a mało tego:) siedze na korytarzu czekam na wejscie,przechodzi jakas babeczka szybko cofa sie i pyta jak sie czuje:) ja mysle o co ci kobieto chodzi..? ja taka zdziwiona,nie wiem co jej odpowiedziec..a ona mowi czy zastrzyk pomogl czy juz jest wszystko w porzadku..i dopiero wtedy skleilam ze ona mi musiala robic zastrzyk jak pojechalam juz daaaawno temu do nich jak mi brzuch bolal co i szpital zaliczylam:)..patrzcie jak pamietaja:) a tyle osob tam sie przewija..:p

Ostatnia edycja:
Iza wspolczuje, bo jednak człowiek liczy że zobaczy ta swoją małą kropkę :)

No więc u mnie wychodzi z USG 10+1, dzidzia ma niecałe 3.5cm, mam iść na krzywa cukrowa bo niby norma dla kobiet w ciąży to 92 ja mam 93,7 i lepiej to sprawdzić.
USG miałam przez brzuch, kosmowka się nie odkleja, dzidzia spała mimo że zjadłam batonika.
Zmartwilam się tylko tym,że po badaniu boli mnie podbrzusze i śluz był lekko brązowy, ale tak nie mocno bardziej takie cappuccino. Ale to normalne prawda ? Bo już się martwię, jak to się powtórzy to zadzwonie do niej jutro.
Duphaston mam dalej brać, jak będzie ok to od 5.05 zmniejszymy dawkę na 1x1 i później odstawiamy.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
6c6ffa23e868025767378779d7800ad3.jpg
a43565b7552731523906892e4ca3ce0e.jpg

A to mój maluch :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry