reklama
maleducada
Fanka BB :)
Gosia, trzymaj się.
Iza co jest? Ufff, ale nas straszysz. Za 2 tyg za to dokładnie maleństwo zobaczysz :-)
Iza co jest? Ufff, ale nas straszysz. Za 2 tyg za to dokładnie maleństwo zobaczysz :-)
Iza02083
wyobrazilam siebie jak starą babcie paluszek boli to juz do przychodni i ja co kilka dni do niego biegajaca panie doktorze prosze mnie zbadac Kejti, teraz wiem, ze kazde..ostatnie pieniadze bym mu oddala bez wachania a mało tego siedze na korytarzu czekam na wejscie,przechodzi jakas babeczka szybko cofa sie i pyta jak sie czuje ja mysle o co ci kobieto chodzi..? ja taka zdziwiona,nie wiem co jej odpowiedziec..a ona mowi czy zastrzyk pomogl czy juz jest wszystko w porzadku..i dopiero wtedy skleilam ze ona mi musiala robic zastrzyk jak pojechalam juz daaaawno temu do nich jak mi brzuch bolal co i szpital zaliczylam..patrzcie jak pamietaja a tyle osob tam sie przewija..
Ostatnia edycja:
diabliczka00
Izulka no zawiedzenie jest ale 2 tyg szybko minie
Gosiaku jak u Ciebie?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiaku jak u Ciebie?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 158337
Gość
Iza wspolczuje, bo jednak człowiek liczy że zobaczy ta swoją małą kropkę
No więc u mnie wychodzi z USG 10+1, dzidzia ma niecałe 3.5cm, mam iść na krzywa cukrowa bo niby norma dla kobiet w ciąży to 92 ja mam 93,7 i lepiej to sprawdzić.
USG miałam przez brzuch, kosmowka się nie odkleja, dzidzia spała mimo że zjadłam batonika.
Zmartwilam się tylko tym,że po badaniu boli mnie podbrzusze i śluz był lekko brązowy, ale tak nie mocno bardziej takie cappuccino. Ale to normalne prawda ? Bo już się martwię, jak to się powtórzy to zadzwonie do niej jutro.
Duphaston mam dalej brać, jak będzie ok to od 5.05 zmniejszymy dawkę na 1x1 i później odstawiamy.
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
No więc u mnie wychodzi z USG 10+1, dzidzia ma niecałe 3.5cm, mam iść na krzywa cukrowa bo niby norma dla kobiet w ciąży to 92 ja mam 93,7 i lepiej to sprawdzić.
USG miałam przez brzuch, kosmowka się nie odkleja, dzidzia spała mimo że zjadłam batonika.
Zmartwilam się tylko tym,że po badaniu boli mnie podbrzusze i śluz był lekko brązowy, ale tak nie mocno bardziej takie cappuccino. Ale to normalne prawda ? Bo już się martwię, jak to się powtórzy to zadzwonie do niej jutro.
Duphaston mam dalej brać, jak będzie ok to od 5.05 zmniejszymy dawkę na 1x1 i później odstawiamy.
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
A to mój maluch