reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Ivi najwazniejsze, ze dzidzia ma sie dobrze :-D jakie super zdj masz :-D ale podejrzewam, ze moze nie.byc latwo sie.oszedzac..

Gosiu jedz do innego szpitala... tez nie chcialabym czekac...

Ja też już po trochę mnie zeszło bo jeszcze na herbacie byłam ;)
Ogólnie wszystko dobrze :) dzidzia ma 1,7 cm serduszko pięknie bije słyszałam :) doktora jest przesympatyczna mówi mi tak "dzidziuś nam urósł przez ten czas" zapisała mnie do jakiegoś programu darmowego, to jest coś nowego obejmuje okres przed porodem jakieś szkolenia a później po porodzie jest opieka pielegniarek. Oczywiście przedłużyła l4, kazała kupić witaminy, założyła kartę ciąży dala mi teczkę i mnóstwo ulotek z probkami. Mówiła ze jak mam pytania żeby śmiało pytać :)
Zaraz dodam zdj

Maleducada, nic nie mogę dodać do tego co napisały dziewczyny odnośnie babki i tego wszystkiego..no ale Ty wiesz.
Maluszka gratuluję! Osobiście na płeć bym patrzyła z przymrozeniem oka. Niedlugo masz Prenatalne? Zapytaj o potwierdzenie.

Ivi bardzo się ciesze, ze z maluchem wszystko dobrze. Zdjęcie superasne! Przy tylu dzieciach nie jest łatwo ale jak się tylko da odpoczywaj!

Gaga gratki! I super ze lekarka taka milutka. Dała Ci zdjęcie?

Animka i reszta dziewczyn..ja juz tyle razy pisalam o tych wizytach.. I już do listy dodaje tylko te co mi przysla ba Pw.

Gaga super wiadomość :) cudne jest zobaczyć maluszka, daje to "spokój" w głowie że wszystko z nim ok :)

Lilith - odpoczywać będę ale też muszę być trochę aktywna, jakoś dam radę :D

ddd.jpg

Załączniki

• ddd.jpg
    ddd.jpg
    773,2 KB · Wyświetleń: 610
no i jeszcze z om skonczone 8 i 3 a z usg 8 więc różnica nie duża :)

Ivi dokładnie zwłaszcza ten pierwszy raz i posłuchać jak bije serduszko :)

a i wyniki cytologi mam dobre, dostałam skierowanie na badania

reklama
Cześć
Czytam i cieszę się że wizyty udane, przywiazalam się do was, gratuluję udanych wizyt.
Czytam i też płacze bo mój dzidziuś tak jak u Ivi miał 2,5 cm :-(, ja też działałam i odpoczywalam, Ivi da się, powodzenia.

Gosia inny szpital.

W dzień ok, dużo pracy, czytam was częściej, weny na pisanie brak.
Wieczorem płacze :-(, nie mogę tego przebolec bo kochałam je od 2 kresek na teście.

Do góry