reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Ivi najwazniejsze, ze dzidzia ma sie dobrze :-D jakie super zdj masz :-D ale podejrzewam, ze moze nie.byc latwo sie.oszedzac..

Gosiu jedz do innego szpitala... tez nie chcialabym czekac...

Ja też już po trochę mnie zeszło bo jeszcze na herbacie byłam ;)
Ogólnie wszystko dobrze :) dzidzia ma 1,7 cm serduszko pięknie bije słyszałam :) doktora jest przesympatyczna mówi mi tak "dzidziuś nam urósł przez ten czas" zapisała mnie do jakiegoś programu darmowego, to jest coś nowego obejmuje okres przed porodem jakieś szkolenia a później po porodzie jest opieka pielegniarek. Oczywiście przedłużyła l4, kazała kupić witaminy, założyła kartę ciąży dala mi teczkę i mnóstwo ulotek z probkami. Mówiła ze jak mam pytania żeby śmiało pytać :)
Zaraz dodam zdj

Maleducada, nic nie mogę dodać do tego co napisały dziewczyny odnośnie babki i tego wszystkiego..no ale Ty wiesz.
Maluszka gratuluję! Osobiście na płeć bym patrzyła z przymrozeniem oka. Niedlugo masz Prenatalne? Zapytaj o potwierdzenie.

Ivi bardzo się ciesze, ze z maluchem wszystko dobrze. Zdjęcie superasne! Przy tylu dzieciach nie jest łatwo ale jak się tylko da odpoczywaj!

Gaga gratki! I super ze lekarka taka milutka. Dała Ci zdjęcie?

Animka i reszta dziewczyn..ja juz tyle razy pisalam o tych wizytach.. I już do listy dodaje tylko te co mi przysla ba Pw.

Gaga super wiadomość :) cudne jest zobaczyć maluszka, daje to "spokój" w głowie że wszystko z nim ok :)

Lilith - odpoczywać będę ale też muszę być trochę aktywna, jakoś dam radę :D

ddd.jpg

Załączniki

• ddd.jpg
    ddd.jpg
    773,2 KB · Wyświetleń: 605
no i jeszcze z om skonczone 8 i 3 a z usg 8 więc różnica nie duża :)

Ivi dokładnie zwłaszcza ten pierwszy raz i posłuchać jak bije serduszko :)

a i wyniki cytologi mam dobre, dostałam skierowanie na badania

reklama
Cześć
Czytam i cieszę się że wizyty udane, przywiazalam się do was, gratuluję udanych wizyt.
Czytam i też płacze bo mój dzidziuś tak jak u Ivi miał 2,5 cm :-(, ja też działałam i odpoczywalam, Ivi da się, powodzenia.

Gosia inny szpital.

W dzień ok, dużo pracy, czytam was częściej, weny na pisanie brak.
Wieczorem płacze :-(, nie mogę tego przebolec bo kochałam je od 2 kresek na teście.

Do góry