reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
01f8c7412390399bacda469d312e6b6e.jpg

Maluch ma 2,5 cm i na badaniu tańczył break-dance;) rusza nożkami, raczkami.. To niewiarygodny widok:) są juz tez zalążki półkul mózgowych:) krwiaków nie widac, kosmowka sie nie oddziela, nadal nie do końca wiadomo skargi plamienie. Ale tym bardziej nakaz dla mnie oszczędzania sie. Zero seksu, zero noszenia, wysiłku. Generalnie odpoczywać;) ha ha ha,przy trójce dzieci.. ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

No właśnie spróbuje działać z przerwami- trochę prac domowych a potem siedzenie/leżenie, bo normalnie to siadam dopiero wieczorem;) dam radę, grunt ze dzidzia zdrowo rośnie:):):) nic nie jest ważniejsze teraz :):):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny juz nie wiem co mam robic.. Skierowanie na zabieg mam, siedzialam w szpitalu od godziny 12, dopiero dotarlam do domu zeby dowiedziec sie, ze lepiej jak poronie sama (bo dostalam plamienia).. Ja nie chce sie meczyc, chcialabym miec to za soba... Jeszcze ginekolog powiedziala mi ze nie ma miejsc i jak by sie cos strasznego dzialo to mam jechac do innego szpitala.. Nie wiem juz co mam robic, jestem bezsilna...

reklama
Zrobili usg.. Normlanie sor z oddzialem ginekologicznym... Najlepiej mam poronic sama lub jechac do innego szpitala.. No siedze i rycze bo juz nie wiem co mam robic, chce to miec za sobą a nie dalej się męczyc ze swiadomoscia ze nosze w sobie martwy płód :(

Do góry