reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Byłam u gin, co za nieprzyjemne babsko! Nigdy więcej...
Łaskę robiła ze mnie zbadala. Ale z małym wszystko ok. Wg dzisiejszego usg 11w4d i chłopiec ponoć! :p

reklama
Byłam u gin, co za nieprzyjemne babsko! Nigdy więcej...
Łaskę robiła ze mnie zbadala. Ale z małym wszystko ok. Wg dzisiejszego usg 11w4d i chłopiec ponoć! :p
Po pierwsze dobrze, ze z malenstwem.dobrze :-) i szybko plec zobaczyla:p

Po drugie gin olej i koniecznie zmien na kogos innego zeby w spokoju chodzic na wizyty :-)

Po trzecie dlatego moja droga nie wiedzialysmy, ze masz wizyte he?

Ivi trzymam kciuki :-) maladucada gratuluję a ginekolog sie nie przejmuj kobiety czesto sa niemiłe... choc moj tez jest lelkkim gburem :p

Maleducada gratulacje! No szybko ale w sumie 12 tydzień już jak to szybko leci.
Kochana to Ty niedługo zaczniesz ruchy czuć!

Aob sama nie wiedziałam czy się dostane do gin, bo ten mój jak od 8 przyjmował to 8.10 juz się nie można było zarejestrować mimo że on sam przed 10 nie przychodził. U tej babki dziś byłam po 10 i bez problemu się dostałam, nie ma zbyt dużo pacjentek.

I na pewno nie pójdę do niej więcej. Następnym razem spróbuje do kogoś innego.

Karola lekki gbur to przy niej anioł musi być. Kurde, zbadać mnie nie chciała bo wyników nie miałam papierowych tylko w tel, a w ogóle to czas na prenatalne a nie zwykła wizytę. Położnej powiedziała ze ja przyjdę w poniedziałek do innej babki bo do tamtej mam chodzić skoro rodziłam w Narutowiczu bo tamta tylko pracuje w tym szpitalu. Mnie w ogóle nie słuchała. Jak się badania doprosilam to nawet dziecka nie pokazała. Sprawdziła, powiedziała "dwie ręce, dwie nogi, chłopak chyba" i "duże dziecko, jest ok". Grrrr.

Dziewczyny dzieki :) kciuki za wizyty dzisiejsze :) &&&&

Maleduca super ze juz widac płeć wow ! :)
Juz wiesz czemu nie na pacjentek :/

Kurde nje widze w swoim poście a na pierwszym zdaniu mam zaciśnięte kciuki za wizyty!!!
Wkurza mnie ta aplikacja juz :/

Gratuluje udanych wizyt !
bardzo szybko ta płeć ,słyszałam,że u niektórych juz w 12-13 tyg ciazy wlasnie mozna zobaczyc,ale ciekawe na ile to sie sprawdza. moja kolezanka miala usg w 14 tyg powiedziano,ze dziewczynka i sie sprawdzilo,ale nadal jest sporo pomylek nawet juz w starszej ciazy i mimo takiego sprzetu. ponoc latwiej jest sie pomylic z dziewczynka w sensie,ze miala byc dziewczynka a sie okazal chlopiec niz na odwrot.;)

Emka no to spora dzidka jest i super ze wszystko ok.

Maleducada super ze z dzidzia wszystko ok i jak dziewczyny piszą zmień lekarza bo szkoda twojego stresu. Szybko płeć określiła ciekawe.

Mojej bratowek też w 12 tc płeć określili rodzimy w tym samym roku hi hi tylko ze ona w sierpniu.

U mnie byłby 9 tc według om ale ze coś się popierdzielilo owulacji to mam 8 he he

reklama
Maleducada to wiesz czemu tak latwo do niej sie dostac:-\

Mi z mlodym gin tez cos kolo 12-13tc powiedziala plec i tak zostalo.. tyle, ze tak jak marti pisze w ta strone jest to pewniejsze :-)

Do góry