reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

Lionessa - u mnie od 18tc od czasu do czasu sa plamienia w sumie 3 razy wystąpiły bez jakiejs miarodajnej przyczyny niby od skurczow które czasem czuje lozysko tez mam nisko ale w normie i tak naprawdę nie wiadomo do końca od czego teraz jak biorę cały czas luteinie jest ok

Jedynie powiedziano mi ze moze od picia wapna mogą być skurcze nie wyczuwalne a piłam dużo na alergie teraz odstawilam wogole

powodzenia trzymam kciuki zeby było wszystko dobrze :)

reklama
Lionessa będzie dobrze,pewnie dadzą luteine bądź duphaston i będzie ok. Nie martw się. trzymam kciukasy za Ciebie i maleństwo.

Ostatnia edycja:
Annte trzymam kciuki za was aby maleństwa siedziały w brzuszku jak najdłużej a szyjka już się nie skracała
Lionessa mam nadzieje że szybko miną te plamienia i wszystko będzie w porządku
Paulina współczuje powtórki glukozy ja mam nadzieje że moja jest ok ale tego dopiero dowiem się we wtorek

lionessa -trzymaj się, na pewno będzie ok.

paulina - współczuję, że musisz powtarzać glukozę. Ale na pewno dasz radę.

A ja mam wizytę we wtorek i się już stresuję, bo muszę zagadać, czy będę miała robioną cesarkę (pierwszy poród miałam cc). I nie wiem jak mam przekonać gina aby mi ją zrobił/zlecił. U nas w szpitalu jest tak mega parcie na poród sn, aż się boję że znów będę się męczyć i nie będą chcieli mi zrobić cc...mam stracha.

estranea ja mam wizyte w srode. I tez bardzo bym chciala miec cc ,pierwszy porod tez byl przez cięcie. Jak Ci sie uda namowic gina to pow jak ,wtedy tez sprobuje:-)

Ja dziś miałam wizytę. Co do wymiaru kosci, oczywiscie od razu zapytałam, bo miesiąc temu ten wymiar był o ponad 3 tyg do tyłu. Gin zmierzyła dzis, i wszystko w normie, kosc nawet na 25 tydzien:) a więc odetchnęłąm z ulgą:) Bo ile nerwow się najadłam, to moje. A gin powiwdziała, że może być tak że to ona źle po prostu wtedy zmierzyła, albo komputer "złapał inny pomiar".
Ogolnie wszystko dobrze, mały waży 740 gram, ułożony pośladkowo był akurat:)No jednym słowem jest ok:)

reklama
Do góry