reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Olushia, Anncka gratulacje! nie ma nic ważniejszego dla mamy jak usłyszeć że jej maleństwo jest zdrowe!
Anncka- jaki duży! Ja mam wizytę w poniedziałek, nie widziałam Maluszka od miesiąca więc już nie mogę się doczekać!
Martia - nie martw się aż tak, u mnie Mały czasem śpi cały dzień a od wczoraj np bryka jak szalony - dzień i noc
! moze to pogoda tak na niego wpłynęła?

Anncka,
Gratuluję. Pięknie rośnie :)

Ja wczoraj miałam wizytę. Bez USG tym razem bo miałam robione na poprzedniej, wiec nie wiem jak mocno urosła. Natomiast miałam sprawdzaną szyjke i jest jeszcze bardziej miękka niż była, ale jest zamknięta i mniej wiecej na tym samym poziomie także cieszę sie ze wciąż powyżej 2 cm. Dostałam dodatkowy lek przeciwskurczowy i za dwa tygodnie następna kontrola.

Anncka- synuś już duuuży i śliczny, gratuluję!

Dusieńka-
super, że szyjka się trzyma. Bierz leki i odpoczywaj.

Paulina- oby kolejne badanie wyszło dobrze, ściskam kciuki.

reklama
A ja melduję się ze szpitala! Wczoraj zaczęłam plamić i dziś podjechałam na IP i od razu kazał zostać na obserwacji. Dziwne jest to że nie czułam się źle, nic mnie nie bolało, brzuch się nie stawia, mały aktywny. Gin , który mnie badał mówi , że wszystko ok ale chcą mnie potrzymać, szyjka zamknięta Pamiętam, że któraś z Was miała podobnie?
Pech tylko, że miałam mieć wizytę u swojego gina w pon. I chciałam bliżej zobaczyć malucha po miesięcznym niewidzeniu.

Do góry