reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Gratuluję dobrych wyników!!

Ja zapisałam sie na jutro na usg połówkowe.Lekarz zaproponował usg w szpitalu, ale jakoś tak zaczełam rozmowę, ze ktoś polecał tego i tego lekarza i wreszcie nie idę do szpitala na to badanie. Wybrałam lekarza z polecenia. Nie znam go w sumie, opieram sie tylko na dobrych opiniach. Nie wiem czy będzie różnica w badaniu ale no zapisałam sie. mam nadzieję że będzie przyjemny, bo w szpitalu to róznie bywa, zeleży na kogo sie trafi.
Mam mały dylemat tylko. Czy zrobic to badanie 2D czy jednak 3D. Mam troche ochote na to 3D ale około 20 tygodnia to dzidzius chyba, jak to określiła jedna z mam, takie "ufo". Moze wiec lepiej zdecydować się na normalne 2D, a ewentuanie kolejne 3 usg 3D juz tak dla radosci oczu... Koszt tego 2D to 120zł, no nie wiem czy to duzo bardzo? 3D juz 190zł.

Ciekawa jestem jak duży ten mój dzidziuś juz urósł :)

Konwalijka, na 3d trochę za wcześnie, ja idę dopiero po 26 t.c. bo wtedy fajnie widać wszystko. Poza tym tak jak już napisały dziewczyny, na 3 d lekarz wszystkiego nei jest w stanie zobaczyć.
Ja za połwókowe 2d płaciłam 120 zł, za 3d dwa lata temu 200 zł.

dziewczyny ja ogladam zdj 3d dziecka z 18tc i byly na prawde boskie i zadne tam ufo! to byl dzidzius,najprawdziwszy w swiecie!

Kochane moje maminki... jestem po wizycie i coz.... placze ze szczescia trzecia godzine..., bo bedziemy miec malusia Milenke :) az pytalam mojego zwariowanego gina o to trzy razy.... :) jest wszystko ok, ma juz 16 cm i wazy 350 gram. Namowil mnie na polowkowe na kase chorych ktore bede miala za tydzien (a tak u niego polowkowe polaczone z 4d to 300 zl) a wcale nie chcialam jechac po nagonce lekarzy na nas (pisalam o tym na glownym watku) Takze jestem mega szczesliwa <3

kochane moje maminki... Jestem po wizycie i coz.... Placze ze szczescia trzecia godzine..., bo bedziemy miec malusia milenke :) az pytalam mojego zwariowanego gina o to trzy razy.... :) jest wszystko ok, ma juz 16 cm i wazy 350 gram. Namowil mnie na polowkowe na kase chorych ktore bede miala za tydzien (a tak u niego polowkowe polaczone z 4d to 300 zl) a wcale nie chcialam jechac po nagonce lekarzy na nas (pisalam o tym na glownym watku) takze jestem mega szczesliwa <3

normalnie lzy mi leca ze szczescia...

Cypryda - otwieram wirtualnego szampana!!!! Najwspanialsza informacja jaka mogłam przeczytać wchodząc tutaj :-)

reklama
Do góry