reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Magda mi z Twojego chinskiego wychodzi dziewczynka,a liczylam poprzednia ciaze i wyszlo wtedy ze chlopak czyli by sie zgadzalo:-) zobaczymy czy i tym razem sie sprawdzi

Ja juz po swojej wizycie. Lekko mnie podłamało, bo myślałam, że wszystko w porządku już. Miałam wcześniej problem z zapaleniem pęcherza, ale już mnie z 2 tygodnie nie bolało. A tutaj na wynikach mi wyszły bardzo liczne bakterie i dodatkowo jeszcze białko w moczu:( Lekarka wypisała skierowanie na dodatkowe badania - całą gamę i mam za 2 tyg sie stawić z wynikami. W międzyczasie - kontrola ciśnienia, chociaż mam bardzo niskie na razie i w razie bólu brzucha - pogotowie:/ I podejrzenie że mój ból z boku brzucha to mogą być nerki:/ W dzieciństwie jak miałam 2 lata, przechodziłam ostre zapalenie nerek i jest spora szansa, że to może być efekt.
Jeszcze do tego z powodu bólów krzyża zakaz robienia czegokolwiek w domu. Ale do pracy mogę chodzić bo nie męcząca:p

qraa to teraz czekamy na kolejne wyniki... oby bylo lepiej.
Kurde piszesz że miałaś liczne bakterie i białko w moczu, ja jakieś półtora miesiąca też miałam taki wynik, ale gin kazała sie nie przejmować, i teraz robiłam badania i powiedziała że wszystko ok, to może u CIebie kolejne wyniki też wyjdą lepiej.

qraa - oby wszystko było ok. Może dodatkowe badania nie potwierdzą niczego złego.

Ja też już po wizycie. Wszystkie parametry ok. Maluszek waży 312 g :) rozwija się prawidłowo, co mnie bardzo cieszy. Jedynie jestem trochę zawiedziona, bo nie dostałam fotki. Dzidzia ułożyła się tyłem do nas i pokazywała plecki cały czas. Nie udało się ginowi złapać twarzyczki... Następna wizyta za 4 tyg. I muszę zrobić znów toxo, mocz i glukozę z obciążeniem.

reklama
qraa najwazniejsze ,ze z maluchem jest ok:tak: a co do Twoich wynikow,to przemysl moze to wlasnie oraganizm teraz Ci wysyla informacje ODPUSC ,ODPOCZNIJ...ale to Twoja decyzja oczywiscie.

estranea ale duza dzidzia:-) super ,ze wszystko w porządku:tak:

Do góry