reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Na innym forum znalazłam też coś o tej numerologii,ale tam jest jeszcze jedna informacja, ze jak urodziny miało się więcej jak pół roku wstecz, to dodaje się 1. To zapewne zmieni wynik u niektórych z Was. U mnie synek i tak miałby być dziewczynką A tu link Brzuchatki !!! Poznaj płeć dziecka - NUMEROLOGIA. - Forum Wizaz.pl
Magda Singh
Fanka BB :)
Mi szwagier przysłał jeszcze cos takiego
Chinese Gender Predictor | BabyCenter
mialam jeszcze z wyliczeniem lat lunarnych wedlug chinskiego Chinese Gender Chart as Baby Gender Predictor and Selection
Chinese Gender Predictor | BabyCenter
mialam jeszcze z wyliczeniem lat lunarnych wedlug chinskiego Chinese Gender Chart as Baby Gender Predictor and Selection
Ostatnia edycja:
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Hahaha Madzia i znowu Marcel miał by być dziewczynką Mi się sprawdza z całą trójką tylko ten kalendarz, o którym kiedyś wspominałam Kalendarz chiński płci - Zaplanuj płeć swojego przyszłego dziecka - *-spam-*
Wiem jednak że zaraz któraś z dziewczyn napisze,że jej się nie sprawdza Można się pobawić, ale to żadne wyznaczniki :-)
Wiem jednak że zaraz któraś z dziewczyn napisze,że jej się nie sprawdza Można się pobawić, ale to żadne wyznaczniki :-)
Magda Singh
to mi corka wychodzi chlopcem w tym co podalas i teraz tez chlopiec....wiec jak to jest???
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
No dokładnie :-) Nie ma nic pewnego. Jedynie poród
Magda Singh
No dokładnie :-) Nie ma nic pewnego. Jedynie poród
a jakie masz przeczucia??? bo ja np czuje sie tak jak z corka bylam w ciazy. tak samo czyli rewelacyjnie
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Madzia ja mam przeczucie, że chłopczyk,ale nie wiem,czy dlatego, że tak jest, czy dlatego, że bardzo chce :-) Na pewno czuję się dużo lepiej niż z dziewczynkami. Podobnie było z Marcelkiem. Za 2,5 tygodnia będziemy wiedzieć ;-)
Annte hahaha....dobre
Annte hahaha....dobre
reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
Najgorzej mam ja. Chyba że któraś z Was się pokusi o wyliczenie
Dobry pomysł! Skoro masz w brzuchu parę, jakim cudem wyliczenia tutaj się sprawdzą? Można dla żartów sobie policzyć, czy sprawdzić innymi metodami. Jednak co tu ma wiek, miesiąc i tym podobne do właściwości plemników? Gdzieś się tam sprawdzi metoda przypadkiem i zostaje przygarnieta, jako "sprawdzona". Mnie niby córką się potwierdza, ale i tak nie wierze ;-)
Ale nie gniewaj się Magda Singh! Każdy ma prawo wierzyć w co che! I szczerze życzę córki!