Magda Singh
Fanka BB :)
Ja w pt z ciekawosci prywatnie poszlam na usg. nie wytrzymała bym do polowkowego 2 tyg. Mąż ze szwagrem dzielnie czekali w poczekalni...Dzidzia ksiazkowa i....cholera sprawdzila sie plec i przeczucia... bedzie córeczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
watpie. po długich rozmowach doszlismy do wniosku ze dwójka wystarczy. Chcemy odchować dzieci i zajac sie soba. Nie mielismy czasu przed Simran dla siebie a po dziecku to juz wogole.Madzia gratuluję! Być może na synusia przyjdzie jeszcze pora
Ja w pt z ciekawosci prywatnie poszlam na usg. nie wytrzymała bym do polowkowego 2 tyg. Mąż ze szwagrem dzielnie czekali w poczekalni...Dzidzia ksiazkowa i....cholera sprawdzila sie plec i przeczucia... bedzie córeczka
A ty chcialas corcie czy synka?
My z mezem tak samo stwierdzilismy odchowac dzieci, zajac sie soba, podrozowac i ja do pracy z checia bym juz poszla itp chyba ze cos sie "wydarzy" to pokochamy jak swoje hehe ale bede robic wszystko aby sie nie wydarzylo
u nas nie ma opcji....za duzo mamy do stracenia jak wejdziemy w dzieci. dwojka standardowo wystarczy...pozatym mamy po 34 lata wiec wiecej nie potrzeba nam....No.....ja też planowałam tylko dwójkę i tez mieliśmy się zająć sobą