reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

Joapl ale super wieści! Mam nadzieję,że się uspokoiłaś. Myślę,że tu nie ma się co zastanawiać nad wyborem lekarza, choć wiadomo...sytuacja dość ciężka. Dasz jednak radę:tak: Troszkę mnie dziwi, że lekarz chce ciąć tak szybko. Marcel był sporym dzieckiem, a mimo to nikt mnie nie kroił tak szybko (a miałam i cukrzycę ciążową i spojenie z rozejściem dużo ponad normę). No ale wiadomo, każdy ma swoje podejście i to na pewno słuszne, także nic tylko się cieszyć,że jesteś w dobrych rękach:-) Rośnijcie dalej zdrowo i oby nigdy więcej takich obaw:tak:

reklama
Dziewczyny przedstawiam Wam moja coreczke :-)

ImageUploadedByForum BabyBoom1404061130.113441.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1404061130.113441.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1404061130.113441.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
jopal cudowne wieści. Bardzo się ciesze :happy2: A ze zmianą lekarza nie miej sentymentu, ani skrupułów. Poczucie bezpieczeństwa w takich chwilach jest bardzo ważne :tak:

czarna2532 śliczne zdjęcie :-)

reklama
Jopal, nie musisz się tłumaczyć swojej lekarce. Nie idziesz do niej i już.
Czarna, super gratuluję.
U mnie wizyta jutro więc proszę o kciuki!

Do góry