reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Ja również już po wizycie. Dzidziuś ma się świetnie. Męskość nie odpadła, nadal jest ;-) Mój mały mężczyzna nie jest wcale taki mały, bo ma 15 cm i waży całe 250g :szok: Dostałam pozwolenie na wakacje, ale raczej w Polsce, mogę zacząć nieco spacerować, no i bzykać się :-D Ogólnie prowadzić spokojny rytm życia i dużo leżeć.:sorry2: Następna wizyta 16 lipca. Wtedy będę już miała wyniki amniopunkcji i będę po usg połówkowym.

Gratuluje udanych wizyt, dzisiejszym wizytującym :-)

Mitemil rety....toć to kawał maluszka już jest! Super,że tak pieknie rośnie :-) Czyli kolejne usg połówkowe? Zaciskam kciuki juz dziś. Za wyniki amino, a potem wizytę:tak:

Serduszko piknie pika 148.. bejbusiek jest tuż pod pępkiem wymacany przez doktorka ciśnienie mam w porządku mam się oszczędzać bo spojenienie boli i 16 lipca polowkowe badania.

Ostatnia edycja:
mitemil ale synek to juz kawal chlopiska widze:-D super,ze z malenstwem ok i ze w koncu mozesz troszke nozki wyprostowac na czym innym niz tapczanik,swietnie ze spacerki mozesz urzadzac a te wakacje....hm tylko nie szalej od razu za duzo!:-)

Paulinka również gratuluje udanej wizyty. A nastepna mamy w tym samym dniu,tyle ze ja jeszcze nie polowkowa.

reklama
Ja kochane 2 lipca wizyta :) jutro jade zrobic badania na kiłe, tarczyce i glukoze...tylko ze sie zastanawiam czy to jest poziom cukru we krwi czy to jest to badanie które sie bije glukoze?? może wy bedziecie wiedziec :)

Do góry