reklama
lionessa75
Fanka BB :)
Annte super ze lepiej!
Kar -fajnie nie ma to jak w domu!
Zanag- uwazaj na te cisnienie, odpoczywaj dziewczyno!
Pozostałym gratuluję kluseczek!
Kar -fajnie nie ma to jak w domu!
Zanag- uwazaj na te cisnienie, odpoczywaj dziewczyno!
Pozostałym gratuluję kluseczek!
qraa
Annte - super ze lepiej z szyjka.
zanag - oj jesli wysokie cisnienie to trzeba kontrolowac mocno - dobrze ze masz cisnieniomierz w domu. Ja mam plan pozyczyc id rodzicow na ostatnie miesiace. Na razie 100/60. Obserwuj tez sobie czy nie puchniesz w kostkach, to wazne przy nadcisnieniu w ciazy.
Kar - nie ma to jak w domu:-)
zanag - oj jesli wysokie cisnienie to trzeba kontrolowac mocno - dobrze ze masz cisnieniomierz w domu. Ja mam plan pozyczyc id rodzicow na ostatnie miesiace. Na razie 100/60. Obserwuj tez sobie czy nie puchniesz w kostkach, to wazne przy nadcisnieniu w ciazy.
Kar - nie ma to jak w domu:-)
Annte to faktycznie mozna oszaleć nie wiadomo komu wierzyc, zdziwilam sie bo ja myslalam ze raz skrocona szyjka juz nie moze sie wydluzyc, ale nigdy sie niezglebiałam w to.
Mnie gin nigdy nie mowi ile mierzy moja szyjka, czy to trzeba jakos konkretnie zbadac, czy to po prostu przy badaniu na fotelu takim szybki gin moze "na oko" podac dlugosc?
Mnie gin nigdy nie mowi ile mierzy moja szyjka, czy to trzeba jakos konkretnie zbadac, czy to po prostu przy badaniu na fotelu takim szybki gin moze "na oko" podac dlugosc?
jopal
Mi ten lekarz teraz mierzy usg dopochwowym, poprzednia lekarka w dwóch ciazach ani razu nie sprawdzała wogóle
kar1986
25.05.2009
Na normalnych wizytach gin mierzyla mi szyjkę na fotelu a w szpitalu przez usg do pochwowe i ręcznie ja mam dluga szyjkę bo 3,5cm
reklama
renia_b
Kar oszczędzaj się i dbaj o Was. Aniela to już piękna dziewczynka :-)
Annte dbaj o Was. Maluszki też mają śliczną wagę. Myślę, że badał cię specjalista i będzie dobrze aż do grudnia :-)
Zanag uważaj na siebie. Mierz sumiennie ciśnienie. Może to faktycznie stres wizytowy :-) Ja na kazdej wizycie mam wyższe ciśnienie i puls. A zawsze było wzorcowo :-):-)
Z tą długością szyjki to ja nawet nie wnikam. Lekarz mówi, że ok, więc mu ufam. Byle do grudnia. Ja już chciałabym, żeby było po wszystkim, bo nie jestem fanką chodzenia w ciąży :-)
Annte dbaj o Was. Maluszki też mają śliczną wagę. Myślę, że badał cię specjalista i będzie dobrze aż do grudnia :-)
Zanag uważaj na siebie. Mierz sumiennie ciśnienie. Może to faktycznie stres wizytowy :-) Ja na kazdej wizycie mam wyższe ciśnienie i puls. A zawsze było wzorcowo :-):-)
Z tą długością szyjki to ja nawet nie wnikam. Lekarz mówi, że ok, więc mu ufam. Byle do grudnia. Ja już chciałabym, żeby było po wszystkim, bo nie jestem fanką chodzenia w ciąży :-)