reklama
kar1986
25.05.2009
Moja Aniela waży 1100g i jest zdrowa a co do lozyska przodującego mam sie oszczędzać
kar1986
25.05.2009
Ka mika idę do domu bo jeszcze trochę a odlezyn bym dostala
Ja też już w domu. Szyjka prawie 3 cm więc nie ma tragedii. Mam się oszczędzać i dużo odpoczywać ale gin powiedział zę nie ma leżenia plackiem tylko polegiwanie. Bo bardziej niebezpieczna jest zakrzepica. W czwartek wizyta u.mojego gina. Maluchy ważą 1000g i 1300g.
Cześć, ja już też po wizycie. Z małym wszystko ok, nie było usg tylko posłuchaliśmy serduszka. Trochę gorzej ze mną bo mam nadciśnienie i zbyt wysoki puls. W poniedziałek będę robić wyniki, czy to kwestia elektrolitów (mam predyspozycje do tężyczki) czy też będzie potrzebna konsultacja z kardiologiem. Oczywiście zwolnienie i dużo odpoczywać.
annte duże te Twoje bąbelki, faktycznie nie masz tej szyjk takiej złej, ja tez mam 3 cm, super że już do domku idziesz.
Kar wszędzie dobrze ale w domu najlepiej jak to się mówi.
Zanag to uważajcie na siebie, nadciśnienie w ciąży jest bardzo niebezpieczne, mam nadzieję że to tylko kwestia elektrolitów
Kar wszędzie dobrze ale w domu najlepiej jak to się mówi.
Zanag to uważajcie na siebie, nadciśnienie w ciąży jest bardzo niebezpieczne, mam nadzieję że to tylko kwestia elektrolitów
reklama