i tak pewnie w końcu znowu zacznie bo słyszałam, że niewydolność szyjki w 90% sie powtarza w następnych ciążach. a w poprzedniej miałam farta, że się o tym dowiedziałam poszłam na IP bo się nabawiłam jakiegoś swędzącego gówna i stwierdziłam, że nie dotrwam z tym dwa tygodnie do wizyty. i się okazało, że to jakaś infekcja i przy okazji właśnie, że szyjka się skróciła o połowę:]
reklama
livastrid
2010 & 2012
no wlasnie Vileyka to samo z niewydolnoscia gin mi powiedziala, ze jak w pierwszej sie skracal to w nastepnych jest duze prawdopodobienstwo, ze tez tak bedzie
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Megi Pegi zadowolony. Pytalam sie czy zawiedziony to odpowiedział, ze nie.
Ja pragnelam w glebi duszy synka. Na corcie upolujemy za dobre kilka lat
w ogole to fajnie mi opowiedzial na badaniu. Wszystkie czesci ciala ida prawie ze rowno..starsze o 5 dni wiec termin mam na 25 stycznia
tak sie dzidzka fajnie ruszała
Ja pragnelam w glebi duszy synka. Na corcie upolujemy za dobre kilka lat
w ogole to fajnie mi opowiedzial na badaniu. Wszystkie czesci ciala ida prawie ze rowno..starsze o 5 dni wiec termin mam na 25 stycznia
tak sie dzidzka fajnie ruszała
Asteria
Wdrożona(y)
Marcia: jak bym slyszala swojego Ł gdy na Wojtaszka czekalismy niby tu core chce a pozniej mowi ze nastepnym razem
Vileyka: dobrze ze wszystko ok
My tez wczoraj na wizycie naszczescie szyjka bz. dostalalm skierowanie na Glukoze (blee) no i poogladalam sobie dzieciaczka Ninia nadal jest niunia. Serducho Bile pieknie...
Vileyka: dobrze ze wszystko ok
My tez wczoraj na wizycie naszczescie szyjka bz. dostalalm skierowanie na Glukoze (blee) no i poogladalam sobie dzieciaczka Ninia nadal jest niunia. Serducho Bile pieknie...
Ostatnia edycja:
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja sie dzis musze umowic na usg 4d )
livastrid
2010 & 2012
ja sie dzis musze umowic na usg 4d )
no ja we wtorek zamowilam sobie wizyte ide 10 pazdziernika, mam nadzieje, ze tym razem bede szczesliwa, bo ostatnim razem wyszlo to beznadziejnie, moze za pozno poszlam, bo w 30 tygodniu.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja byłam w 25 i wyszło swietnie.
Teraz tez tak musze wycyrklowac
W ogole porownalam sobie wyniki prenatalnych badan i Nikos był o wiele mniejszy miał 360 gram a drugi ludek 578
edit ide w 27tygodniu 24 pazdziernika...w ogole co za niemile babsko na linii mowila ze 25 tydzien to za wczesnie G. prawda ja bylam poprzednio tak i było ok i nic nie mowili
Teraz tez tak musze wycyrklowac
W ogole porownalam sobie wyniki prenatalnych badan i Nikos był o wiele mniejszy miał 360 gram a drugi ludek 578
edit ide w 27tygodniu 24 pazdziernika...w ogole co za niemile babsko na linii mowila ze 25 tydzien to za wczesnie G. prawda ja bylam poprzednio tak i było ok i nic nie mowili
Ostatnia edycja:
livastrid
2010 & 2012
no to jak maly przy porodzie wazyl ponad 4 to nawet nie chce myslec ile teraz Twoj robaczek moze wazyc
no ja kolo 26 zawitam, wiem mam nadzieje, ze pamiatka bedzie ladniejsza niz ostatnio
reklama
Kasia_ZG
Fanka BB :)
Marciaa mój gin na ostatniej wizycie powiedział ze najlepiej jest właśnie zrobić USG4d w 25 tygodniu dlatego powiedział mi że zrobimy i będzie super pamiątka, ostatnio też zrobił kilka zdjęć i filmików ale jednak malutka była za malutka no i czekam na wizytę i widzenie ;-)