i tak pewnie w końcu znowu zacznie bo słyszałam, że niewydolność szyjki w 90% sie powtarza w następnych ciążach. a w poprzedniej miałam farta, że się o tym dowiedziałam
poszłam na IP bo się nabawiłam jakiegoś swędzącego gówna i stwierdziłam, że nie dotrwam z tym dwa tygodnie do wizyty. i się okazało, że to jakaś infekcja i przy okazji właśnie, że szyjka się skróciła o połowę:]
reklama
livastrid
2010 & 2012
no wlasnie Vileyka to samo z niewydolnoscia gin mi powiedziala, ze jak w pierwszej sie skracal to w nastepnych jest duze prawdopodobienstwo, ze tez tak bedzie
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Megi Pegi zadowolony. Pytalam sie czy zawiedziony to odpowiedział, ze nie.
Ja pragnelam w glebi duszy synka. Na corcie upolujemy za dobre kilka lat
w ogole to fajnie mi opowiedzial na badaniu. Wszystkie czesci ciala ida prawie ze rowno..starsze o 5 dni wiec termin mam na 25 stycznia
tak sie dzidzka fajnie ruszała
Ja pragnelam w glebi duszy synka. Na corcie upolujemy za dobre kilka lat
w ogole to fajnie mi opowiedzial na badaniu. Wszystkie czesci ciala ida prawie ze rowno..starsze o 5 dni wiec termin mam na 25 stycznia
tak sie dzidzka fajnie ruszała
Asteria
Wdrożona(y)
Marcia: jak bym slyszala swojego Ł gdy na Wojtaszka czekalismy
niby tu core chce a pozniej mowi ze nastepnym razem
Vileyka: dobrze ze wszystko ok
My tez wczoraj na wizycie
naszczescie szyjka bz. dostalalm skierowanie na Glukoze (blee) no i poogladalam sobie dzieciaczka
Ninia nadal jest niunia. Serducho Bile pieknie...
Vileyka: dobrze ze wszystko ok
My tez wczoraj na wizycie
Ostatnia edycja:
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja sie dzis musze umowic na usg 4d
)
livastrid
2010 & 2012
ja sie dzis musze umowic na usg 4d)
no ja we wtorek zamowilam sobie wizyte ide 10 pazdziernika, mam nadzieje, ze tym razem bede szczesliwa, bo ostatnim razem wyszlo to beznadziejnie, moze za pozno poszlam, bo w 30 tygodniu.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja byłam w 25 i wyszło swietnie. 
Teraz tez tak musze wycyrklowac
W ogole porownalam sobie wyniki prenatalnych badan i Nikos był o wiele mniejszy miał 360 gram a drugi ludek 578
edit ide w 27tygodniu 24 pazdziernika...w ogole co za niemile babsko na linii mowila ze 25 tydzien to za wczesnie G. prawda ja bylam poprzednio tak i było ok i nic nie mowili
Teraz tez tak musze wycyrklowac
W ogole porownalam sobie wyniki prenatalnych badan i Nikos był o wiele mniejszy miał 360 gram a drugi ludek 578
edit ide w 27tygodniu 24 pazdziernika...w ogole co za niemile babsko na linii mowila ze 25 tydzien to za wczesnie G. prawda ja bylam poprzednio tak i było ok i nic nie mowili
Ostatnia edycja:
livastrid
2010 & 2012
no to jak maly przy porodzie wazyl ponad 4 to nawet nie chce myslec ile teraz Twoj robaczek moze wazyc

no ja kolo 26 zawitam, wiem mam nadzieje, ze pamiatka bedzie ladniejsza niz ostatnio
reklama
Kasia_ZG
Fanka BB :)
Marciaa mój gin na ostatniej wizycie powiedział ze najlepiej jest właśnie zrobić USG4d w 25 tygodniu dlatego powiedział mi że zrobimy i będzie super pamiątka, ostatnio też zrobił kilka zdjęć i filmików ale jednak malutka była za malutka no i czekam na wizytę i widzenie ;-)