reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

i tak pewnie w końcu znowu zacznie bo słyszałam, że niewydolność szyjki w 90% sie powtarza w następnych ciążach. a w poprzedniej miałam farta, że się o tym dowiedziałam:D poszłam na IP bo się nabawiłam jakiegoś swędzącego gówna i stwierdziłam, że nie dotrwam z tym dwa tygodnie do wizyty. i się okazało, że to jakaś infekcja i przy okazji właśnie, że szyjka się skróciła o połowę:]

reklama
Megi Pegi zadowolony. Pytalam sie czy zawiedziony to odpowiedział, ze nie.
Ja pragnelam w glebi duszy synka. Na corcie upolujemy za dobre kilka lat :)

w ogole to fajnie mi opowiedzial na badaniu. Wszystkie czesci ciala ida prawie ze rowno..starsze o 5 dni wiec termin mam na 25 stycznia :)

tak sie dzidzka fajnie ruszała :)

Marcia: jak bym slyszala swojego Ł gdy na Wojtaszka czekalismy:) niby tu core chce a pozniej mowi ze nastepnym razem:)

Vileyka: dobrze ze wszystko ok:)

My tez wczoraj na wizycie:) naszczescie szyjka bz. dostalalm skierowanie na Glukoze (blee) no i poogladalam sobie dzieciaczka;) Ninia nadal jest niunia. Serducho Bile pieknie...

Ostatnia edycja:
ja byłam w 25 i wyszło swietnie. :)
Teraz tez tak musze wycyrklowac
W ogole porownalam sobie wyniki prenatalnych badan i Nikos był o wiele mniejszy miał 360 gram a drugi ludek 578

edit ide w 27tygodniu 24 pazdziernika...w ogole co za niemile babsko na linii mowila ze 25 tydzien to za wczesnie G. prawda ja bylam poprzednio tak i było ok i nic nie mowili

Ostatnia edycja:
W ogole porownalam sobie wyniki prenatalnych badan i Nikos był o wiele mniejszy miał 360 gram a drugi ludek 578

no to jak maly przy porodzie wazyl ponad 4 to nawet nie chce myslec ile teraz Twoj robaczek moze wazyc
wink2.gif

no ja kolo 26 zawitam, wiem mam nadzieje, ze pamiatka bedzie ladniejsza niz ostatnio

reklama
Marciaa mój gin na ostatniej wizycie powiedział ze najlepiej jest właśnie zrobić USG4d w 25 tygodniu dlatego powiedział mi że zrobimy i będzie super pamiątka, ostatnio też zrobił kilka zdjęć i filmików ale jednak malutka była za malutka no i czekam na wizytę i widzenie ;-)

Do góry