reklama
myszka2607
Fanka BB :)
Marcia, trzymam kciuki!
Pati, super, troszkę zazdroszczę:-)
Pati, super, troszkę zazdroszczę:-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
zaczynam sie z lekka stresowac juz
livastrid
2010 & 2012
zaczynam sie z lekka stresowac juz
daj spokoj, wyluzuj, fajna wizyta Cie czeka:-)
mazia91
Fanka BB :)
Hej kochane no ja dołanczam do mam chłopców Będę mieć synusia Na początku nie chciał się ujawnić zasłaniał się rączkami no ale pomogłam mu(śmiechem) te rączki zdjąć a z lekarzem doszliśmy do wniosku że po kimś to musi mieć że bawi się siusiakiem no to pewno po tacie Też mam nagraną płytkę jak mój K oglądał to stwierdził że on nic nie widzi i nie rozróżnia a na siusiaka stwierdził że może dzidzia podwinęła paluszka a siusiak 2x większy od paluszków...
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Ja też tak uważam. Ale my, kobiety, zawsze martwimy się na zapasSwoja droga powiedziala, ze jak za pierwszym razem urodzilam w terminie i moja szyjka byla mocna i szczelna to przy kolejnej ciazy od strony szyjki nie powinno byc zadnych problemow typu skracanie i otwieranie.
Pati, super Dziewuszka Tak sobie analizuję, że między nami 3 tygodnie różnicy a Twoje dziecko większe o około 40%. Chodzi mi o to, że dzieci bardzo szybko rosną w naszych brzuszkach Ja też mam wizytę za 3 tygodnie i liczę na kolejne zaglądanie między nóżki
Marciaa trzymam kciuki
Mazia gratuluję Synka Mój Mati też nie był skromny. Od razu mąż zauważył sisiaczka
Pozdrawiam
reklama