reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
Marcepanek jak ja Ci zazdroszcze!!!!!!! chetnie bym sie do Ciebie przylaczyla!!! caly czas mam nadzieje, ze w srode na wizycie uslysze dwa serduszka!!! blizniaki dwojajowe to moje marzenie!!!! Narazie tylko sila sugesti wygladam jabym czworaczki nosila ;)
Gratuluje baaaardzo!!!!!!

Marcepanek ale jazda gratuluje !! to ci niespodzianka za niepodzianka ale ci sie rok szykuje
ciekawe co nam tu jeszcze zaserwujesz :-)
a jak maz i rodzina na takie wiesci?

Witajcie, ja byłam w środę na wizycie. I na szczęście wszystko dobrze. Widziałam serduszko maleństwa, wszystko w porządku. Kolejna wizyta 8.06.2011.

usg_m.jpg

Trzymam kciuki za wszystkie styczniowe mamusie

pati a więc za bliźniaki &&&&&&&
beatko rodzinka jeszcze nie wie bo z wcześniejszego doświadczenia wolę poczekać co najmniej do 10tyg gdy będzie już w miarę bezpiecznie...Dokładnie za dwa dni minie rok od straty aniołka i o tej ciąży nie wiedział nikt do 7tygodnia ,dowiedzieli się siłą rzeczy jak szwagier musiał zawieźć mnie do szpitala bo dostałam krwotoku :-( Poronienie samoistne całkowite ale przez dwa tygodnie film z życia urwał mi się...straszny ból nie tylko fizyczny ,ale i psychiczny. Do tego byłam sama bez męża bo nie mógł dostać urlopu...a tu jeszcze małe dziecko w domu...
Mąż jest szczęśliwy i to bardzo ON by chciał mieć gromadkę berbeci :-)
duśka,panna.nikt gratulacje dziewczyny cudowne wieści :-)

Marcepanek - Gratuluję bliźniaków, będziecie mieli prywatne domowe przedszkole ;-)
Panna.nikt i Duska gratuluję już bijących serduszek ;-)

Ja byłam wczoraj na pierwszej wizycie i pierwszym USG. Z miesiączki wychodzi że dzisiaj zaczął się 7 tydzień, natomiast z usg wychodzi, że ok 5 tygodnia dopiero. Pęcherzyk jest prawidłowy i 1mm zarodek. Ale jeszcze nie bije serduszko i nie da rady stwierdzić czy żywy ;-(. Trochę mnie lekarz postraszył, że nie potrzebnie się zaszczepiłam na żółtaczkę (jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży). Następne USG 02/06 i wtedy będzie już widać czy wszystko ok ;-)

reklama
Do góry