reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
Liv...w polsce raczej dzidzi "mechanicznie" się nie obraca;) jeśli sama się po zaleceniach nie przekręci to cesarka niestety...no, ale pożyjemy zobaczymy:)

No to jesteśmy po wizycie... Franko jest w ułożeniu miednicowym, ale jak to gin stwierdził, jeszcze ze 100 razy zdąży się obrócić do końca ciąży :-D Waży 1306g .... Szyjka piękna, długa, sztywna i bez rozwarcia więc git... Martwi jedynie skaczące mi ciśnienie więc na weekend idę do szpitala wrrr no ale co tam dam radę dla mojej małej wielkiej miłości...
Ach no i zapomniałam dodać - Franko jest piękny - oto dowód:
FRANCO 28 TC_6.jpg

Alka-rzeczywiście jest piękny:). A szpital na weekend to nie taka straszna rzecz,odpoczniesz, jedzonko dostaniesz-sama nie będziesz musiała gotować;-).I masz rację, że to dla Frania.

Alka Franko rzeczywiście cudowny :) Piękne ma usta duże, będzie mącił dziewczynom w głowach :-D a co do szpitala to się nie martw, zobaczą jak z ciśnieniem i puszczą szybko do domku.

Dziewczyny cieszę się z Wami z udanych wizyt.
Ja też dzisiaj miałam swoją. Na szczęście wszystko dobrze. Dzidzia waży 1300 coś i główka w dół. Co prawda kopie mnie głównie z prawej strony, tam podobno ma nogi.

reklama
Do góry