reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Melisa-super ze wszystko dobrze. wydaje mi sie,ze jek lekarz nie jest pewny to moze byc dziewczynka, bo jak chlopak to nie trudno zauwazyc:-)

reklama
Melisa, dobrze, że u Ciebie wszystko w porządku. Moim zdaniem na tym etapie ciąży raczej trudno nie zauważyć siusiaka. Pewnie dziewczyna, ale babka się asekuruje, przy dziewczynach cześć lekarzy tak postępuje.
Zeldek gratuluję córci... Hanusia... moja, jeśli będzie też ma tak mieć na imię :-)

Dziekuje:)
Tak strasznie się ciesze że już znam płeć, dzisiaj jade kupic jakies "dziewczynkowe ciuszki" :) jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Megi Pegi no to czekamy czy będziesz też miała Hanusie :)

A ja Dziewczyny chyba jednak pojde dzis na usg 3d. Ide do promotora, bo mi poprawil prace mgr, a potem mam po drodze i sie umowilam :-)

Zeldek- gratulacje!!

reklama
Do góry