reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Ja juz po wizycie
Z Maluszkiem wszystko dobrze :-) Tylko nie powiedziala mi na 100% czy Chlopczyk czy Dziewczynka. Ze nic nie dynda i ze raczej Dziewczynka. I znow nie wiem jakie ubranka kupowac :-) Mysle czy nie isc jutro na 3d. Ale sama nie wiem ...

reklama
Melisa najważniejsze, że wszystko jest ok i że dzidzia zdrowa...no skoro nic nie dynda to pewnie będzie dziewuszka:) Mi też powiedziała, że na 98% dziewczynka, jakoś tak nigdy nie chcą być w stu procentach pewni ci lekarze:)

Dla przykładu, u mnie po tym lekarka stwierdziła, że dziewuszka, więc jak masz fotki z usg to mozesz porównać:)
snapshot3.jpg

Ostatnia edycja:
Melisa gratulacje!!! Ciesz się zdrowiem maluszka - płeć nie jest najważniejsza, choć doskonale Cię rozumiem, bo też strasznie czekałam na ten moment kiedy się dowiem... a ubranka - nadal uniseks :)

u chłopca chyba łatwiej rozpoznac, mój gin w 16 tc był całkowicie pewien że to chłopak. Dziś widziałam moje dzieciątko w 4 d jaka fajną ma buźkę, mąz uparcie twierdzi, ze do niego podobny

reklama
Do góry