reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
niuniaaa19 ja bym jednak jechala jak najszybciej do szpitala a w miedzy czasie probowala sie nadal kontaktowac z lekarzem. Tzrymam za Was kciuki.

Czy któraś z Was badała hormony tarczycy? Mi kazał to zrobić na jutro - mam trochę zaniżone Ft4 i też jestem ciekawa co na to powie.

icarium ja miałam robiony hormon tarczycy 2 razy. Nigdy wcześniej nie miałam robionych tych badań. Ale na 1 wizycie jak mnie gin zobaczył ( znaczy moją dużą niedowagę) to od razy mi zlecił badania. TSH na pierwszym wyszło w normie ale niskie (norma o0.25- 5) a ja miałam 0,75. a w zeszłym miesiącu już dobrze 1,77 :-D

dziewczyny cos jest nie tak :( wstalam rano( dzis i wczoraj) i zauwazylam na bieliznie krew teraz zalozylam podpaske ale w dzien nie leci tylko w nocy..
dzwonilam wczoraj do lekarza ale nie odbieralal moze dzis sprobuje:( martwie sie...

jedź do szpitala !!!!!!!!!!!!!

dziewczyny gratuluje udanych wizyt :-)

niunia - ja nie się nad czym zastanawiać, tylko się zbieraj i jedź do szpitala, bez obrazy ale jak telefonicznie Twój ginekolog chce ustalić jaka jest przyczyna plamienia :confused:

Niuniaaa trzymaj się kochana, na pewno okaże się że jest wszystko w porządku :wink:

aga2323 gratuluję chłopczyka. A imię Daniel też mi się podoba :)

niunia trzymam kciuki za was..moze łozysko przoduje??wtedy kolezanka krwawiła..ale przestala..i lozysko tez sie unioslo..pewnie zatrzymajaj cie na obserwacji..

Gratuluje dobrych nowinek z wizyt:)

reklama
Do góry