reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Witajcie ja jestem po badaniu pelna w chmurach:)
Mam zdrowiutka niunke, tylko niestety poraz kolejny krzywo sie ulozyla. I pani doktor stwierdzila ze to moze byc dziewczynka ale nie jest pewna. Powiedzila ze wszystkie dzieci wygladaja jak panienki, dopiero pozniej moze sie pokazac element.
Wygralam zaklad moj M i cala rodzina mi mowila ze bedzie chlopiec bo tak wyladnialam i wogole a tu co?! Zgrzewke mleka wygralam lal!!!

Nastepne usg za 3tyg i wtedy na 100% bede pewna...

Pozdrawiam dziewczeta!!!

reklama
Wróciłam z przedszkola

Impreza jak się patrzy ...80 % matek w ciązy więc od razu temety: a do kogo chodzisz, a kiedy termin itp itd :-D:-D:-D

niunia to leżycie i odpoczywacie :tak::tak:

Hej Kobietki:) Ja jestem juz po USg połówkowym! Na 100% chlopak jak sie patrzy:) Radiolog powiedział, ze wszytsko okej. Ponadto okazalo sie dzidzia jest gleboko osadzona i poki co nie bede miala brzucha jak na ten okres ciazy... w sumie to chyba dobrze.. Ciesze sie jak nie wiem, ze wszytsko dobrze z małym i wsyztskim mamusikom zycze takich samych wynikow badan!!!

Super gratuluje synka! No i z mega brzuchem nie bedziesz miec jak na razie klopoyu ;-)

Ale wątróbki w ciąży lepiej nie jeść, zawiera zbyt dużą dawkę witaminy A i może zaszkodzić dzidziusiowi :tak:

Poza tym watrobka moze miec rozne toksyny i metale ciezkie. W koncu watroba oczyszcza organizm.

witam dziewczyny!ja wczoraj mialam usg polowkowe, dzidzia jest zdrowiutka i jest chlopczykiem!!bardzo sie ciesze, ze bede miala parke.Juz wybralismy imie tzn.ja to zrobilam, gdyz maz wybieral dla coreczki. bedzie Daniel. Gratuluje innym dziewczynom a za reszte trzymam kciuki.

O nastepny chlopczyk, super :-)

wróciłam od lekarza i muszę leżeć do końca ciąży mogę tylko wstawać do toalety nie wolno mi nic wychodzić na spacery w taka pogoda ani nic lekarz powiedział; ze na razie około miesiąca muszę leżeć jeżeli krwawienia nie ustana to połozy nas do szpitala do końca ciąży:(

Kurcze szkoda ze tak sie porobilo no ale coz, trzeba dla maluszka sie przemeczyc. Bede trzymac kciuki zeby ustalo to krwawienie. Badz dobrej mysli!

Witajcie ja jestem po badaniu pelna w chmurach:)
Mam zdrowiutka niunke, tylko niestety poraz kolejny krzywo sie ulozyla. I pani doktor stwierdzila ze to moze byc dziewczynka ale nie jest pewna. Powiedzila ze wszystkie dzieci wygladaja jak panienki, dopiero pozniej moze sie pokazac element.
Wygralam zaklad moj M i cala rodzina mi mowila ze bedzie chlopiec bo tak wyladnialam i wogole a tu co?! Zgrzewke mleka wygralam lal!!!

Nastepne usg za 3tyg i wtedy na 100% bede pewna...

Pozdrawiam dziewczeta!!!

To fajnie ze wszystko wporzadku z dzidzia. Ale to w koncu powiedziala ci lekarka ze dziewczynka bedzie?

Ja dzisiaj sie wybieram do lekarza na 16 ale polowkowe to dopiero 6 czerwca.

werka gratuluje dziewuszki :-) zwłaszcza jeśli sobie ją wyśniłaś :-) Dużo masz tych USG!!zazdroszcze...:-(

No i widać że się wyrównuje, teraz to już chyba pół na pół dziewuszki z chłopaczkami

niunia leżenie nie jest złe, byle mieć laptopa i pilota w ręce :-) albo książke może jeszcze

WerkaMirek gratuluje przynajmiej ty masz powod do radosci po wizycie u lekarza..

Niunia nie do konca:( ja na usg chodze co 3tyg a czasem dwa razy w mies. Poniewaz corka mojego M ma wade serca i mojego M siostra. A do tego ja jestem nosicielem choroby genetycznej hemofilia. Grozi mi nawet smierc przy porodzie, moja ciaza to wyzwanie. Ale staram sie cieszyc z najdrobniejszych szczegolow ze dzidzia sie rusza kopie i macha do mnie raczka na usg:)

ciesz sie ze w szpitalu nie musisz lezec. w domu jakos wytrzymasz. a na spacery jeszcze bedziesz chodzila.

reklama
Do góry