reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Madziula, tutaj na pasku mi pokazuje 5 tydzień 4 dzień, ale tak ljak liczyła ginekolog tydzień temu byłby początek 6 tygodnia - 5 tydzień 1 dzień. :-) (swoją drogą nie wiem, jak to zmienić w suwaczku, liczy mi standardowo od daty ostatniej miesiączki)

Luckychoice, ja tez jestem w 5tc4d niby tak jest od ostatniej @ - jutro idę do ginekologa i jestem ciekawa czy coś już będzie widać ;-) robiłaś może bhcg ?? Masz jakieś objawy ??

Luckychoice, ja tez jestem w 5tc4d niby tak jest od ostatniej @ - jutro idę do ginekologa i jestem ciekawa czy coś już będzie widać ;-) robiłaś może bhcg ?? Masz jakieś objawy ??

Z objawów to jedynie ból piersi, no i dziś nowość - przez jakieś dwie czy trzy godziny mdliło mnie tak, że dwa razy uciekałam w pracy do toalety w popłochu, ale tylko na mdłościach się skończyło :-)
Betę robiłam dziś pierwszy raz, z ciekawości, wynik jutro. Ale ginekolog radziła mi dać sobie spokój, jak nie mam zamiaru chodzić co dwa dni. A że dla mnie pobranie krwi, to największa kara, to rezygnuję ;-) Póki co jestem spokojniejsza, a za tydzień mam kolejne usg.

Daj znać po wizycie, co u Ciebie Madziula :-)

Luckychoice, dzieki wielkie za inf ;-) Jutro na pewno dam znać :-) Daj znac jutro jak bedziesz miala wynik bety :-) ja tez ide jutro na bete :-) a ilo dniowe masz cykle ?

Madziula, cykle mam 28-29-dniowe. W grudniu raz miałam 31 dniowy i aplikacja wylicza mi już teraz średnią jako 29. :-) A Ty jakie masz? I jaki miałaś termin ostatniej miesiączki? Ja 03.01.

Luckychoice ja też miałam ostatnią miesiaczke 03.01 :-D ale cykle mam średnio 33-36 ostatnio bardziej 33 tak mi aplikacja pokazuje :-) My z mężem kochalismy się dokładnie 21 i to musiał być ten dzień bo wcześniej był na poligonie a później się rozchorowal więc to był ten jeden dzień w styczniu :-) Kiedy będziesz miała wyniki bhcg ?

Hehe, no to się zgrałyśmy z tą miesiączką :-) Ja nie mam dokładnych podejrzeń, kiedy doszło do poczęcia, ale my 16 stycznia tego roku mieliśmy nasz ślub i wesele, śmiejemy się, że nam się noc poślubna udała :-D

reklama
dziewczyny dziękuję, za wsparcie :* z Wami jest dużo łatwiej :***

Rybki, Madziula27 cieszę się że u Was historia skończyła się dobrze, mam nadzieję na podobny finał :)

Mam długi cykl i mam cień nadziei, że owulacja była później ;p niestety nie mam też wpływu na wynik kolejnego USG. Niepewność nie zabija, postanowiłam że we wtorek lub środę zrobię betę, to będzie odpowiedz na pytanie którego się najbardziej obawiam.

Mało tego zaczyna pobolewać mnie prawy jajnik. Od poprzedniego USG (1,5 tyg) torbiel urósł 0,8 cm….
Jak się wali to na całej linii. Jak dalej będzie bolec skontaktuję się z lekarzem.

Wam dziewczyny życzę dużo zdrówka! I samych radosnych nowin.
Przepraszam, że ostatnio troszkę Wam tu smucę.

Do góry