reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

No i po wizycie - bije pięknie serucho :) Aż miło spojrzeć :) Od razu jakoś mi lepiej. Karta ciąży załażona, termin z usg na 5.10, z om 1.10

Trzymam kciuki za Was wszystkie!

reklama
Justyna. 85 ja wierzę że u Ciebie również finał będzie szczęśliwy :-) Tez miałam torbiel jak byłam z Martynka na prawym jajniku wczoraj sprawdzałam i był olbrzymi 2,5cm x 3,2 cm im ciąża była późniejsza tym stawał się większym w 28 tyg już nie było go widać i lekarz stwierdzil ze albo pek albo dzidzia go zakrywa po porodzie nie bylo sladu po torbiel. Tylko cała ciaze mialam przez tą torbiel zagrożona i musiałam prowadzić spokojny tryb życia i dużo się oszczędzać :-) i do 16 tyg brałam duphaston :-)

Esthle ale cudowne wieści :-) gratuluję ;-)

Jestem po wizycie na razie widać tylko pecherzyk kolejna wizyta 25.02 mam nadzieję ze wtedy zobaczę coś więcej ;-) Według usg ciąża jest młodsza o tydz czyli nie 5ty5d tylko 4tydz5d ;-)

Esthle super wiadomości aż się lepiej robi na sercu :-)

Justyna85 możesz zawsze się wygadac :-*

Madziula27 ważne że dobre wieści. Tydzień w tą niedzielę robi różnicy aby dzidzia zdrowo rosła :-)

Ann, cieszę się ze poszłam do lekarza :-) Co prawda nic nie zobaczyłam ale jakoś lepiej mi się zrobiło :-) przepisal mi duphaston w sumie go wyblagalam żeby mi przepisal i teraz nie wiem czy ho brac bo on troszkę jest przeciwnikiem.

Madziula 27 właśnie uzupełniłam suwaczek.

To u Ciebie wcześniej, pewnie na następnej wizycie już wszystko widać :)

Ann_ dzięki! Żybyś wiedziała, od razu lepiej :)

Dziewczyny, cieszę się z Waszych dobrych wieści!

Esthle, to cudownie :-)

Madziula, jak lekarz wylicza Ci ciążę na wcześniejszą to tym bardziej spokojnie możesz czekać na następne usg. Pisałaś, że masz dłuższe cykle. :-)

Odebrałam wynik hcg, mam 9526. Ale raczej nie powtórzę za dwa dni.

reklama
No i po wizycie - bije pięknie serucho :) Aż miło spojrzeć :) Od razu jakoś mi lepiej. Karta ciąży załażona, termin z usg na 5.10, z om 1.10

Trzymam kciuki za Was wszystkie!

Super :) jesteśmy na tym samym etapie więc liczę że we wtorek też zobaczę już serducho :)

Dziewczyny, cieszę się z Waszych dobrych wieści!

Esthle, to cudownie :-)

Madziula, jak lekarz wylicza Ci ciążę na wcześniejszą to tym bardziej spokojnie możesz czekać na następne usg. Pisałaś, że masz dłuższe cykle. :-)

Odebrałam wynik hcg, mam 9526. Ale raczej nie powtórzę za dwa dni.

Piękna beta, a dlaczego nie będziesz powtarzała za 2 dni ?

Do góry