reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

No i po wizycie - bije pięknie serucho :) Aż miło spojrzeć :) Od razu jakoś mi lepiej. Karta ciąży załażona, termin z usg na 5.10, z om 1.10

Trzymam kciuki za Was wszystkie!

reklama
Justyna. 85 ja wierzę że u Ciebie również finał będzie szczęśliwy :-) Tez miałam torbiel jak byłam z Martynka na prawym jajniku wczoraj sprawdzałam i był olbrzymi 2,5cm x 3,2 cm im ciąża była późniejsza tym stawał się większym w 28 tyg już nie było go widać i lekarz stwierdzil ze albo pek albo dzidzia go zakrywa po porodzie nie bylo sladu po torbiel. Tylko cała ciaze mialam przez tą torbiel zagrożona i musiałam prowadzić spokojny tryb życia i dużo się oszczędzać :-) i do 16 tyg brałam duphaston :-)

Esthle ale cudowne wieści :-) gratuluję ;-)

Jestem po wizycie na razie widać tylko pecherzyk kolejna wizyta 25.02 mam nadzieję ze wtedy zobaczę coś więcej ;-) Według usg ciąża jest młodsza o tydz czyli nie 5ty5d tylko 4tydz5d ;-)

Esthle super wiadomości aż się lepiej robi na sercu :-)

Justyna85 możesz zawsze się wygadac :-*

Madziula27 ważne że dobre wieści. Tydzień w tą niedzielę robi różnicy aby dzidzia zdrowo rosła :-)

Ann, cieszę się ze poszłam do lekarza :-) Co prawda nic nie zobaczyłam ale jakoś lepiej mi się zrobiło :-) przepisal mi duphaston w sumie go wyblagalam żeby mi przepisal i teraz nie wiem czy ho brac bo on troszkę jest przeciwnikiem.

Madziula 27 właśnie uzupełniłam suwaczek.

To u Ciebie wcześniej, pewnie na następnej wizycie już wszystko widać :)

Ann_ dzięki! Żybyś wiedziała, od razu lepiej :)

Dziewczyny, cieszę się z Waszych dobrych wieści!

Esthle, to cudownie :-)

Madziula, jak lekarz wylicza Ci ciążę na wcześniejszą to tym bardziej spokojnie możesz czekać na następne usg. Pisałaś, że masz dłuższe cykle. :-)

Odebrałam wynik hcg, mam 9526. Ale raczej nie powtórzę za dwa dni.

reklama
No i po wizycie - bije pięknie serucho :) Aż miło spojrzeć :) Od razu jakoś mi lepiej. Karta ciąży załażona, termin z usg na 5.10, z om 1.10

Trzymam kciuki za Was wszystkie!

Super :) jesteśmy na tym samym etapie więc liczę że we wtorek też zobaczę już serducho :)

Dziewczyny, cieszę się z Waszych dobrych wieści!

Esthle, to cudownie :-)

Madziula, jak lekarz wylicza Ci ciążę na wcześniejszą to tym bardziej spokojnie możesz czekać na następne usg. Pisałaś, że masz dłuższe cykle. :-)

Odebrałam wynik hcg, mam 9526. Ale raczej nie powtórzę za dwa dni.

Piękna beta, a dlaczego nie będziesz powtarzała za 2 dni ?

Do góry