reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Neilaaa, na tym etapie to już może mniej przyrastać !! będzie dobrze - nie martw się ;-)

luckychoice
, tak jak pisze marzycielka betę powinno powtórzyć się po 48h ;-)

reklama
Jestem po. Nic bie widać poza powiekszonym endomendrim. Obejrzała wszytko i żadnych zmian typu torbiele, ciąża pozamaxiczna nie widzi. Mam iechac jechać na urlop a w dzien powrotu przyjsc do szpitala do niej na dyżur imnie jeszcze raz zbada.

A ktory to tydzien? U mnie w 6 bylo juz widac cialko zolte i lekarz widzial serce
Twoj musi miec slabe usg

Powiedziala ze słabe. U mnie 6 i dwa dni. Ale mysle ze mialam sporo owulacje przesunieta

Trzymaj się tego że jeszcze za wcześnie. Nie ma krwawienia więc nic złego się nie dzieje. Głowa do góry :-)

reklama
U mnie szalony zwrot akcji. Wczoraj całe popołudnie i wieczór bolało mnie podbrzusze, jak w trakcie okresu. Ale pomyślałam, że przecież wszędzie piszą tak może być. Dziś do południa było bezboleśnie, potem znów pobolewało. Jak przeczytałam, co się stało u Uli, to zadzwoniłam do ginekologa. Zaproponowała mi wizytę po południu, powiedziała, że może mnie ciągnąć w podbrzuszu, ale nie powinnam odczuwać typowego bólu. Na wizycie na szczęście widać było już zarodek, nie było żadnego krwiaka, pęcherzyk nadal w odpowiednim miejscu. :-D Ale powiedziała, że mój organizm może trochę walczy z ciążą i przepisała duphaston 3 razy dziennie.

Rybki, odpoczywaj na urlopie i myśl pozytywnie, po powrocie na pewno będzie już widać wszystko co trzeba, to pewnie kwestia usg. :-)

Do góry