reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Neilaaa, na tym etapie to już może mniej przyrastać !! będzie dobrze - nie martw się ;-)

luckychoice
, tak jak pisze marzycielka betę powinno powtórzyć się po 48h ;-)

reklama
Jestem po. Nic bie widać poza powiekszonym endomendrim. Obejrzała wszytko i żadnych zmian typu torbiele, ciąża pozamaxiczna nie widzi. Mam iechac jechać na urlop a w dzien powrotu przyjsc do szpitala do niej na dyżur imnie jeszcze raz zbada.

A ktory to tydzien? U mnie w 6 bylo juz widac cialko zolte i lekarz widzial serce
Twoj musi miec slabe usg

Powiedziala ze słabe. U mnie 6 i dwa dni. Ale mysle ze mialam sporo owulacje przesunieta

Trzymaj się tego że jeszcze za wcześnie. Nie ma krwawienia więc nic złego się nie dzieje. Głowa do góry :-)

reklama
U mnie szalony zwrot akcji. Wczoraj całe popołudnie i wieczór bolało mnie podbrzusze, jak w trakcie okresu. Ale pomyślałam, że przecież wszędzie piszą tak może być. Dziś do południa było bezboleśnie, potem znów pobolewało. Jak przeczytałam, co się stało u Uli, to zadzwoniłam do ginekologa. Zaproponowała mi wizytę po południu, powiedziała, że może mnie ciągnąć w podbrzuszu, ale nie powinnam odczuwać typowego bólu. Na wizycie na szczęście widać było już zarodek, nie było żadnego krwiaka, pęcherzyk nadal w odpowiednim miejscu. :-D Ale powiedziała, że mój organizm może trochę walczy z ciążą i przepisała duphaston 3 razy dziennie.

Rybki, odpoczywaj na urlopie i myśl pozytywnie, po powrocie na pewno będzie już widać wszystko co trzeba, to pewnie kwestia usg. :-)

Do góry