reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Nianiusia, teraz tylko czekać na następną wizytę... zawsze się ciągnie.
Ann, wiem wiem haha czekam niecierpliwie na Twoją jutrzejszą wizytę!

witam dziewczyny :-)
bardzo się cieszę że znalazłam to forum :-)
jestem w początku 7 tygodnia wg okresu, dziś mam 1 wizytę u gina, już się nie mogę doczekać a z drugiej strony obawa czy wszystko okey, to moja pierwsza ciąża. z objawów mam bardzo tkliwe piersi tak, że na brzuchu nie mogę spać i raz miałam boleści brzucha, ale trwały kilka minut więc nic z tym nie zrobiłam.
Trzymajcie kciuki za dzisiejszą wizytę i potwierdzenie ciąży.

Wizyta już kilka godzin temu, ale dopiero mam czas.
Maluszek ma ok 6 mm tydzień jak z om na 9.10 puki co. Serduszko widzieliśmy bijące. Ale tętna nie sluchalismy bo mówił że za wcześnie na takie ekscesy dla takiej kruszynki. Co jeszcze. Na razie wygląda wszystko dobrze. Wizytę mam za dwa tygodnie to może będzie coś więcej wiadomo. Jesteśmy na etapie 7 tyg :-)
Częstsze wizyty za pewne z powodu poronienia.
Mówił też żeby się nie cieszyć za bardzo bo różnie bywa. Ale ja wierzę że już będzie wszystko dobrze tym razem :-)

reklama
Dzięki dziewczyny. Marzycielka a ty kiedy masz wizytę, też chodzisz częściej puki co?

Do góry