reklama
Oto moj synek jak ziewa i jak spi i sie usmiecha.
Corka jak zobaczyla zdjecie to sie przerazila i zapytala " mama czy on zawsze bedzie taki dziwnie brzydki? Czy jeszcze troche wyladnieje"
Jejciu, fajne fotki, aż się rozczuliłam ( ach, te hormony ) a córcia też boska z tym tekstem...
Tak czekala na potwierdzenie plci. Skakala z radosci ze brat. Teraz szaleje z imionami wymyslila ze Alex albo Natan. Powiedzielismy ze ladne ale ze chcemy zeby bylo niepopularne a alexow i natanow u nas pelno. Poszla obrazona. Za 5 min wrocila " mama juz wiem...w takim razie Zenek" :what: maz sie oplul piwkiem jak uslyszal jak mowila
Lusinda890
Fanka BB :)
Kitki przecież Zenek to bardzo ładne imię córeczka bardzo się stara żeby wam pomóc:-) Jeszcze pewnie coś wymyśli
ania50
Wczoraj mialam wizyte u mojej gin, przy okazji robila usg polowkowe (pierwsze prenatalne robilam w innym gabinecie z jej polecenia - chodzilo o sprzet do usg). Malutka wazy ok 390g, dalej jest dziewczynka Jesli chodzi o pomiary, wszystkie narzady w normie. Jedyne co, to tak sie ulozyla, ze dr nie mogla ocenic twarzoczaszki i tylnego dolu czaszki. Tak wiec nie widzielismy buzki, wiec dr zalecila zebym zapisala sie na dodatkowe usg do innego lekarza (podala kilka polecanych nazwisk). Tylko tutaj pojawia sie problem z terminami... Najblizszy wolny jest po nowym roku, a wtedy bedzie juz za pozno zeby obejrzec calego dzieciaczka. Wiadomo, kosci tak czy siak beda widoczne. Natomiast mieli zerknac jeszcze na pecherz. (Wygladal ok ale mala prawdopodobnie wysiusiala sie przed samym badaniem wiec byl pusty i dr mowila zeby przy okazji tez na niego rzucic okiem).
Wg OM jestem w 22tyg i 2 dniu ciazy, wg pierwszego prenatalnego malutka jest tydzien mlodsza. I nie wiem co robic, czy nie bedzie za pozno na to badanie za 2-3 tygodnie... Zostala mi jeszcze jedna przychodnia do obdzwonienia, czynna od 10 wiec czekam. Boje sie ze jak pojde za pozno na to badanie to czegos kolejny dr nie dojrzy i bezsensownie bede sie stresowac. Co wy byscie zrobily?
Wg OM jestem w 22tyg i 2 dniu ciazy, wg pierwszego prenatalnego malutka jest tydzien mlodsza. I nie wiem co robic, czy nie bedzie za pozno na to badanie za 2-3 tygodnie... Zostala mi jeszcze jedna przychodnia do obdzwonienia, czynna od 10 wiec czekam. Boje sie ze jak pojde za pozno na to badanie to czegos kolejny dr nie dojrzy i bezsensownie bede sie stresowac. Co wy byscie zrobily?
ania50
Taki jest z grubsza plan ale czarno to widze niestety Malutka tak sie powywijala ze poprostu nie bylo wszystkiego widac, buzke skierowala w str kregoslupa i poskrecala sie, nie bylo szans dojrzec. Gin mowila ze mozna zrobic kolejne usg ale nie upierala sie przy tym. Ehh.
reklama
klaczek2004
Kitki cudny ten twój chłopaczek. Jak córcia coś wymyśli, to daj znać, bo my nadal nie mamy imienia męskiego Może wymyśli coś orginalnego ale nie dziwnego. No bo Zenek to juz hardcore.