reklama
Dziewczyny ja po wizycie, Leon pozostaje Leonem, waży ponad 600g nie pamiętam dokładnie ile, a nie mam zdjęć tylko płytkę na której nie mogę znaleźć wymiarów w sumie trochę mało widać ale pamiątka będzie Ogólnie wszystko dobrze, data porodu identyczna z OM i usg, ale jestem trochę przerażona, bo powiedziałam, że boję się porodu naturalnego patrząc na moją astmę, a on mi powiedział, że nawet bezpieczniejszy jest naturalny, bo przy cc mogą być spadki ciśnienia i nie można znieczulenia ogólnego podać. Już w sumie się nastawiłam na cc i teraz muszę sobie w głowie poprzekładać.
amko
Kwietnióweczka
KITKI fajne fotki, ładnie się synuś ustawił. Ja na wizytę 3/4D wzięłam dzieciaki, ale wcześniej ich uprzedziłam, że dzidziuś może być ufoludkiem jeszcze :-) 'ZENEK
ANIA - trzymam kciuki za wizytę!
TYŚKA - gratuluję pokaźnego już Leosia :-) Jeszcze trochę czasu, oswoisz się się z myślą o sn, tylko trzeba się przestawić. Nie taki diabeł straszny..
ANIA - trzymam kciuki za wizytę!
TYŚKA - gratuluję pokaźnego już Leosia :-) Jeszcze trochę czasu, oswoisz się się z myślą o sn, tylko trzeba się przestawić. Nie taki diabeł straszny..
reklama
Zenek wymiata Dzieci potrafią zaskakiwać, nie ma co! Moja siostrzenica wymyśliła, że najwspanialszym imieniem dla jej siostrzyczki byłoby imię Pigi
Bluelovi pozostaje zastosować się do zaleceń lekarza i się nie forsować.
Tyśka, duży juz Twój Leon
Ja badanie mam na 22.12. i to juz by chyba było połowkowe, nie mogę się doczekać
Bluelovi pozostaje zastosować się do zaleceń lekarza i się nie forsować.
Tyśka, duży juz Twój Leon
Ja badanie mam na 22.12. i to juz by chyba było połowkowe, nie mogę się doczekać