reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Kitki nie przejmuj sie powtorzylas badania?? Bo jesli to nie blad i robili by cc wczesniej zeby cie zoperowac to nieprzejmuj sie 32 tydzien to juz nie taka tragedia wiadomo ze nie jest to donoszona ciaza ale trzeba byc dobrej mysli. Szykuj sobie wczesniej lepiej wyprawke nie bedziesz pozniej miec na to sil. Mysle ze lekarze wybiora najlepsze wyjscie :*

reklama
Kitki daj znac jak u Ciebie powtórzone badania.

dzieki dziewczyny za dobre sowo, troche mnie podłamałą dzisiejsza wizyta. Chociaz stram sie myśleć, ze dramatu jeszcze nie ma. Kobiety mają krótsze szyjki i donoszą....

Dzieki dziewczyny :) staram sie o tym nie myslec. A z synka dumna jestem. Chyba duzy co nie? Tak mi sie wydaje ze wasze szkraby w 20tc bylu mniejsze

Prolaktyne robie dopiero w poniedzialek zeby miec aktualna. Teraz mam wesele ze 3 dni a nie mam wielu rzeczy jeszcze

reklama
KITKI jesteś pod dobrą opieką. Najważniejsze że synuś zdrowy, pięknie się rozwija, nie pozostaje nic innego jak czekać na powtórne badania i decyzję lekarzy. Moja córcia w 21tc miała 360g, więc synuś spory, ale podobnie :-)

Do góry