reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Juz pisze. Jak wyszlam rano to dopiero wrocilam :rolleyes: usg dobrze. Synek na 100% tak zapozowal ze zadnych watpliwosci nawet ja nie mialam ;) wazy 410g wiec jak na 21tydz chyba dosc dobrze. Wg usg tydzien starszy czyli jak zawsze

Bylo 3 lekarzy. Cala nadzieja ze to blad labolatoriym bo jak nie to neurochirurg ma mi dac na pilny rezonans. Napisali cala litanie do niego. I wtedy dopiero bedzie mozna dzialac. Jesli guz urosl a twierza ze przy takiej prl moze byc jyz duzy to moze byc tak ze bede nisic ciaze tylko do 30-32tyg i urodze wczesniaka:( by mogli mi wyciac to cos. Ze niby operacja przez nos ale dla dziecka lepiej byc wczesniakiem niz by mnie operowali z brzuszkiem. Ze przygotuja dziecko jakby co. Dadza sterydu na pluca itd i rozwiaza ciaze w najlepszym momencie. Bylam przerazona. Ale prof nie robil dramatu z tego ze ewentualnie wczesniej bede rodzic

reklama
Kitki oby bylo wszysto dobrze, musi być! jejku, nie wiedzialam ze lepiej urodzić wczesniaka niz mieć operację w ciąży :( ale grunt, ze jestes w dobrych rękach, ze synek zdrowo rośnie i tego sie trzymaj :*

Do góry