reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
KITKI no musi być dobrze, może faktycznie w ciąży rośnie wynik, może miałaś stresy, szkoda że weekend i nie ma gdzie podpytać, oby do poniedziałku. Mimo wszystko postaraj się myśleć pozytywnie

Raz super zdjęcia i filmik.
Klaczek gratulacje chłopca i dobrze że wszystko w porządku.
Kitki nie martw się. oby do poniedzialku i moze lekarz bedzie w stanie to wyjasnic. Szkoda ze na weekend z tym zostalas ale szybko zleci. Staraj sie nie myslec.

Rsz fajna pamiątka :-D
Kitki na pewno będzie dobrze, nie martw się i daj znać po lekarzu :-*
Gratuluję udanych wizyt i poznania płci :-) Ja mam wizytę w poniedziałek ale będzie tylko fotel a na 3/4 D jeszcze się nie zapisałam

Kitki o kurczę nawet nie wiem co to jest :/ daj znać w poniedziałek co lekarz powiedział. Bedzie dobrze :* zdrówka.

W pn mam gina moze on choc troche rozjasni sprawe. neurochirurg dopiero 23 grudnia. Glowa mnie boli od wczoraj pewnie z nerwow

reklama
Ale ładne są te nasze maluszki :) niby wszystkie usg są do siebie podobne a każdy maluszek jest inny :)
Cieszę się, z udanych wizyt, oby tak zostało do końca ciąży
Kitki trzymam kciuki, że jutro coś się rozjaśni.
Buziaki dziewczyny :*

Do góry