reklama
klaczek2004
Fanka BB :)
Klaczek gratuluje synka ) dobrze ze wszystko ok a ile juz wazy ??
Bluelovi nie mam pojęcia. Regularną wizyte mam 22.12, ta to była taka na szybko, nawet za nią nie płąciłąm. Gdyby męża ze mną nie było, to nawet płci bym nie znała - to on się spytał. Ja chciałam spradzić tylko czy wszystko ok. Dostałąm Luteinę 2xdziennie.
klaczek2004
Klaczek - dobrze ze u Was wszystko ok ☺ ja nie czuje praktycznie dalej ruchow. Cos tam mi sie wydawalo jeden dzien ze xzuje ale znow cisza wiec chyba to jelita byly.
Juz zaczynam sie martwic bo chyba nie czuje jako jedyna jeszcze.
Drobi - Ty tez masz lozysko przodujace. Czujesz ruchy?
Kitki mi powiedział, że słabo czuć ruchy lub w ogóle ponieważ są skurcze macicy, coś tam wspomniał jeszcze o bliźnie po cc ale już nie pamiętam co. Pewnie łożysko robi swoje, ale rozumiem twoje nerwy. Może jeszcze troszkę i ty poczujesz.
Mikulinka
Bluelovi nie mam pojęcia. Regularną wizyte mam 22.12, ta to była taka na szybko, nawet za nią nie płąciłąm. Gdyby męża ze mną nie było, to nawet płci bym nie znała - to on się spytał. Ja chciałam spradzić tylko czy wszystko ok. Dostałąm Luteinę 2xdziennie.
Będzie dobrze innej opcji nie ma. Niech maluch zdrowo rośnie .
Na razie to sobie odebralam wyniki online te ktore wczoraj z krwi robilam. Generelnie morfologia szaleje ale to pikus. Mocz ok. Crp spadlo z 8 do ponad 5 wiec tez moze byc. Tsh 1.6 no i prolaktyna... norma to 23 zawsze mialam ok 80-100 bo mam mikrogroczulaka. Teraz moj wynik to ponad 850 i napisano ze badano dwa razy i pilnie mam sie kontaktowac z lekarzem. Zalamalam sie co mi tam w tej glowie rosnie
Obawiam sie ze guz mi rosnie bo im wiekszy wynik tym niby wiekszy guz. Rok temu mialam rezonans i guz mial 6mm wiec jeszczcze kwalifikowal sie do leczenia tabl. Teraz nie wiem. Wole nie myslec. Wizyte u neurochirurga w szpitalu mam 23 czekam na nia ponad rok o zgrozo. Jak zaszlam w ciaze to bylam tam osobiscie i pytalam czy mnie ktos nie przyjmie bo to wyjatkowa sytuacja itd to gdzie tam. Taka mamy sluzbe zdrowia niby super profilaktyka... a rodzinny nie moze mi dac na glupie badanie z krwi i za kazdym razem place i tak od lat. do dupy i tyle.
Niepotrzebnie sprawdzalam te wyniki. Popsulam sobie caly weekend
Niepotrzebnie sprawdzalam te wyniki. Popsulam sobie caly weekend
reklama