reklama
ania50
Fanka BB :)
Ja po wizycie, Coreczka wazy ok 2700, szyjka chyba sie zdecydowac nie moze, bo jak wczesniej sie szybko skracala tak teraz bez zmian od ostatniej wizyty pomimo tego ze odstawilam leki tak wiec czekamy az Mala zadecyduje, ze juz czas poznac rodzicow
Ania gratulacje wizyty!
Milady termin na maj będzie Ci wychodził dlatego że waga mniejsza, komputer przeliczyl parametry i wyszło że maj. Moja też z tych mniejszych, w 35 tc ważyła 2300g. jeszcze mi zostało 2 tyg do cesarki i mam nadzieję że urodzi się z waga ok 2800, ale zobaczymy. Spróbuj spać spokojnie i pamiętaj że usg może się mylić :-)
Milady termin na maj będzie Ci wychodził dlatego że waga mniejsza, komputer przeliczyl parametry i wyszło że maj. Moja też z tych mniejszych, w 35 tc ważyła 2300g. jeszcze mi zostało 2 tyg do cesarki i mam nadzieję że urodzi się z waga ok 2800, ale zobaczymy. Spróbuj spać spokojnie i pamiętaj że usg może się mylić :-)
Lusinda890
Ania gratulacje po wizycie
klaudynaaa
Ania gratulacje za wizytę
U mnie dziś 37tc2d a szyjka dłuuuga i zamknięta :/ Szczerze mówiąc liczyłam na inne informacje, bo Młody już nieźle mnie ciśnie, ale trudno, ja wytrzymam Byle tylko nie chciał siedzieć dłużej niż 40 tygodni, bo zeświruję z nerwów. Kolejna wizyta w sobotę, a do czwartku mam zwolnienie, jeśli się okaże, że doktor znów nie ma bloczka L4 to chyba mu tyłek skopię, bo dziś przepuszczałam dziewczynę, która wizytowała we wtorek, po zwolnienie właśnie. A poprzednio w którąś sobotę sama zapierniczałam do drugiej przychodni po bloczek, żeby uniknąć konieczności ponownego przyjeżdżania jedynie po zwolnienie. Widać, że doktor tak często, bo jeszcze trzecia dziewczyna się włączyła, mówiąc, że jej tak osiem razy się u doktora zdarzyło podczas ciąży.
reklama