reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Ja też po wizycie :-)
Wszystko w porządku, zacząć się może w kazdej chwili. Ginka wymacala mi brzuch i stwierdziła że dziecko będzie duże. Ale usg dopiero na oddziale.
Jedyne zalecenia - wiecej seksu :-D heh więc wzięłam tego mojego w obroty :-D
Ktg wyszło strasznie płaskie, ale to pewnie przez tą pogodę dzisiaj... Pierwszy raz Marcelina taka spokojna była. Także następne ktg we wtorek.

Renia tobie gratuluję, piękna waga :-)

Drobi u Ciebie też nieźle :-)
Ja bym jednak w prima aprilis nie chciała rodzić:p

Renia, Alunia, Drobi - gratuluję udanych wizyt. Piękne wagi maluszków.
Super że ostatnio nic złego się nie dzieje tylko same dobre wieści na forum.

reklama
Renia - co to za specyfik na zgage? Bo rennie g... daje i pali mnie doslownie po wszystkim nawet po lekkiej zupie jarzynowej:( juz nie wiem co jesc. Dzis stwierdzilam ze skoro i tak cierpie i mnie pali to pierdzuele jem czekolade, jak juz cierpiec to chociaz za cos a nie za nic:p

Ja piję Gaviscon 20zł za flaszkę, pomaga w ciągu 30 sekund, a le tak jak rennie nie jest takie na stałe, a ja teraz nawet po wodzie mam zgagę...

Do góry