reklama
ania50
Fanka BB :)
Chyba roznie z tym bywa bo w wielu miejscach czytalam ze tak, a znowu kuzynka mi opowiadala ze jej nie bolal.
Polianna slusznie pisalas z ta migrena, bylam na badaniu okulistycznym i z oczami wszystko jest w porzadku, lekarka te problemy z zawezeniem widzenia wytlumaczyla migrena wlasnie.
Polianna slusznie pisalas z ta migrena, bylam na badaniu okulistycznym i z oczami wszystko jest w porzadku, lekarka te problemy z zawezeniem widzenia wytlumaczyla migrena wlasnie.
Oj Lusinda to mamy podobnie jak nic nie ruszy to 30 kwietnia mam się stawić w szpitalu. Dla mnie to jakaś masakra i powiedziałam mojemu ginowi ze widzimy się w połowie miesiąca na porodowce bo dla mnie to już wystarczy tej ciąży
marzenka2015
Polianna poproszę wiecej wskazówek na temat masażu szyjki zbieram wszelkie info zeby uniknąć wywołania porodu
polianna
Ania50- bardzo się cieszę. Mąż przy pierwszej takiej "akcji" wylądował na doraźnej bo tak się przestraszył. Również miał badanie okulistyczne- wyszło ok. Potem neurolog, która wyjaśniła "problem".
Marzenka- poczytałam o tym masażu i stwierdzam, że muszę zrobić wszystko żeby zaczęło się samoistnie... liście malin już kupione, sposób na martite w planach, piłka do skakania wyciagnieta jednym słowem- desperacja !
Marzenka- poczytałam o tym masażu i stwierdzam, że muszę zrobić wszystko żeby zaczęło się samoistnie... liście malin już kupione, sposób na martite w planach, piłka do skakania wyciagnieta jednym słowem- desperacja !
marzenka2015
Polianna ja codziennie kołysze i lekko podskakuje na pilce ...musze poczytać o sposobie na Martite chyba ominelam ten wpis czytałam o liściach malin ..musze kupić ...liczę na naturalne sposoby ..nie chce wywoływania w szpitalu
reklama