reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Chyba roznie z tym bywa bo w wielu miejscach czytalam ze tak, a znowu kuzynka mi opowiadala ze jej nie bolal.
Polianna slusznie pisalas z ta migrena, bylam na badaniu okulistycznym i z oczami wszystko jest w porzadku, lekarka te problemy z zawezeniem widzenia wytlumaczyla migrena wlasnie.

Oj Lusinda to mamy podobnie jak nic nie ruszy to 30 kwietnia mam się stawić w szpitalu. Dla mnie to jakaś masakra i powiedziałam mojemu ginowi ze widzimy się w połowie miesiąca na porodowce bo dla mnie to już wystarczy tej ciąży

Ania50- bardzo się cieszę. Mąż przy pierwszej takiej "akcji" wylądował na doraźnej bo tak się przestraszył. Również miał badanie okulistyczne- wyszło ok. Potem neurolog, która wyjaśniła "problem".

Marzenka- poczytałam o tym masażu i stwierdzam, że muszę zrobić wszystko żeby zaczęło się samoistnie... :( liście malin już kupione, sposób na martite w planach, piłka do skakania wyciagnieta jednym słowem- desperacja !

dziewczyny jeśli mi tu zapodadza masaż szyjki to dam wam znać jak boli i czy coś daje. trzymam za was kciuki zeby sie zaczelo jak najszybciej! :*

Polianna ja codziennie kołysze i lekko podskakuje na pilce ...musze poczytać o sposobie na Martite ;) chyba ominelam ten wpis :) czytałam o liściach malin ..musze kupić :) ...liczę na naturalne sposoby ..nie chce wywoływania w szpitalu :(

marzenka sposób na Martite to wykorzystanie męża ;) nie wiem czy to dlatego u mnie pojawiło się rozwarcie, ale na pewno nie zaszkodziło :)
trzymam kciuki żeby Mateuszek już szykował się na tą stronę! :&

reklama
Do góry