reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Małasowka, ale musiałaś stracha panom narobić ;) O Twoich nerwach nie wspomnę. A mam niedyskretne pytanie - odczuwałaś jakiś ból podczas badania? Bo mnie bolało przy zakładaniu wziernika :/
Marciosz, 37 tydzień skończony więc spakowana torba na pewno nie zaszkodzi :) Ja też mam ten ambitny plan na święta. Prawie 3 kg córa waży, ładnie :)
Ania, to byc może jeszcze miesiąc w dwupaku przed Tobą. Ale jest tu nas kilka z terminem na koniec kwietnia więc nie będziesz sama :)

reklama
Kasiunia corcia spora :) odpczywaj ile sie da zeby Laura w takim razie jeszcze posiedziala troszke w brzuszku ;)
z Twojego suwaczka widze, ze moja ciaza jest o dwa dni mlodsza (dzis 35+3), we wt gin mowila ze jak wytrzymam 1,5-2 tyg to bedzie idealnie. Ale tak czy siak na tym etapie nie musimy sie stresowac ;)

Kasiunia - piekna waga coreczki. Oszczedzaj sie ile mozesz. Ja wizytuje jutro. Juz nie moge sie doczekac co tam u mego syneczka wiercipietki:) znow mi brzuch demoluje

Będę się starała dużo odpoczywać, bo chciałabym dotrwać do daty cc. Wtedy moj gin. do którego mam zaufanie zrobić mi cc, będę spokojniejsza... szpital, w którym będę rodzić ma różne opinie:hmm:

reklama
Dzięki wielkie Dziewczyny za informacje odnośnie środków na bliznę! :) Oby nam się tym razem fajnie, szybko pogoiły.

Ania1982 - Spokojnie ;) czasu jeszcze masz żeby Ci się tam wszystko zaczynało przygotowywać ;)

Drobi - Trzymali Panowie fason ;) , chociaż średnio kojarzyłam wtedy, więc mogła być panika w ich oczach :D No a odnośnie badania, to powiem Ci, że paradoksalnie jak sobie ten wziernik wsadził żeby pobrać GBS, to nie bolało, ale potem jak tam wiercił tym paluchem i sprawdzał wszystko, to czułam duży dyskomfort, żeby nie powiedzieć, że pobolewanie. Ciekawa jestem czy dodatkowych atrakcji nie dostarcza mi miękka, delikatna szyjka, zawsze przy jakiejś ciut większej ingerencji mam właśnie później duży dyskomfort i czasem niewielkie plamienia.

Cieszę się z pozytywnych informacji, które od Was napływają :) Kurcze, już tak bardzo niedługo nam pozostało,damy radę :)! Powodzenia wizytującym dziś Mamusiom :)

Do góry