reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Justa gratuluje ;)) napewno wszystko bedzie dobrze z maluszkami :)

No to z 24 marca mamy juz 3 maluszki ;) ciekawe czy szauma na dzis sie zalapie ;) to byl moj termin porodu :D

Edit: sorki jutro dopiero 24 moj termin hehe :) czyli z 23 mamy juz 3 ;)

Ostatnia edycja:
Malasowka nie wiem jak to się stało ze mały się obrócił. Nie robiłam nic specjalnego ale on strasznie szaleje w brzuchu i byłam pewna że nadal leży poprzecznie wiec moje wielkie zdziwienie. Jestem tak szczelnie pozamykana ze lekarz pozwolił nam spokojnie baraszkowac. Jak nie urodze do terminu to 30 kwietnia mam się stawić w szpitalu i to mjie przeraza ze może to jeszcze tyle potrwać.
Justa wielkie gratulacje

reklama
Ja juz w domu po nocnej wizycie w szpitalu. Robili mi ktg jakieś 5 razy wszystkie wyszły Dobrze, takze to był fałszywy alarm. Faktycznie Ali skacze tętno do 180 ale to podczas ruchów i zaraz wraca do normy. Mam zalecenie spania na lewym boku bo wtedy ktg wychodziło najkorzystniej.
Z Usg wyniki tez dobre, główka juz 33 cm w obwodzie a Mała wazy 2900. Szyjka skrócona i miękka, ale porodu jeszcze nie widać :)
Na świętach spakuje jednak juz torbę.

Do góry