reklama
Justa gratuluje ) napewno wszystko bedzie dobrze z maluszkami
No to z 24 marca mamy juz 3 maluszki ciekawe czy szauma na dzis sie zalapie to byl moj termin porodu
Edit: sorki jutro dopiero 24 moj termin hehe czyli z 23 mamy juz 3
No to z 24 marca mamy juz 3 maluszki ciekawe czy szauma na dzis sie zalapie to byl moj termin porodu
Edit: sorki jutro dopiero 24 moj termin hehe czyli z 23 mamy juz 3
Ostatnia edycja:
kasiunia123
Fanka BB :)
Justa gratulacje, niech dzieciaczki dochodzą do siebie, a Ty odpoczywaj o nabieraj sił...
Malasowa to miałaś przygodę na wizycie. Poza omdleniem wizyta udania
Malasowa to miałaś przygodę na wizycie. Poza omdleniem wizyta udania
Malasowka0416
Zaangażowana w BB
No właśnie Dziewczyny takie emocje były, że do tej pory mi ciśnienie skacze Oby jutro się wszystko unormowało
Malasowka nie wiem jak to się stało ze mały się obrócił. Nie robiłam nic specjalnego ale on strasznie szaleje w brzuchu i byłam pewna że nadal leży poprzecznie wiec moje wielkie zdziwienie. Jestem tak szczelnie pozamykana ze lekarz pozwolił nam spokojnie baraszkowac. Jak nie urodze do terminu to 30 kwietnia mam się stawić w szpitalu i to mjie przeraza ze może to jeszcze tyle potrwać.
Justa wielkie gratulacje
Justa wielkie gratulacje
klaczek2004
Justa ogromne gratulacje. Zdrowka dla maluchow i siły dla Ciebie.
reklama
marciosz
Ja juz w domu po nocnej wizycie w szpitalu. Robili mi ktg jakieś 5 razy wszystkie wyszły Dobrze, takze to był fałszywy alarm. Faktycznie Ali skacze tętno do 180 ale to podczas ruchów i zaraz wraca do normy. Mam zalecenie spania na lewym boku bo wtedy ktg wychodziło najkorzystniej.
Z Usg wyniki tez dobre, główka juz 33 cm w obwodzie a Mała wazy 2900. Szyjka skrócona i miękka, ale porodu jeszcze nie widać
Na świętach spakuje jednak juz torbę.
Z Usg wyniki tez dobre, główka juz 33 cm w obwodzie a Mała wazy 2900. Szyjka skrócona i miękka, ale porodu jeszcze nie widać
Na świętach spakuje jednak juz torbę.