reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Gratuluję Dziewczyny udanych wizyt!! :)

U mnie po wizycie. Ogólnie to wizyta z przygodami. Malutka przybrała ponad pół kilo od ostatniej wizyty. Ponoć będzie mniejszym dzieciaczkiem, ale rośnie sobie ładnie symetrycznie, więc lekarza nic nie niepokoiło_Ogólnie dostał mi się komplement, że wyglądam kwitnąco i że chyba mąż o mnie dba :D, Malutka dalej pośladkowo, więc powoli będę się umawiać na termin cc. - prawdopodobnie 22.04 (jeśli nic się nie wydarzy wcześniej). Pobrał też GBS. Jedyne co powiedział, to żeby monitorować ciśnienie krwi, że łożysko dojrzewa, ale przepływy na razie są ok. No i w razie "wu" wypisał mi skierowanie do szpitala na cc, jakby coś się wcześniej miało zadziać. Wypisuje to skierowanie, a mi w głowie huczy od informacji: łożysko dojrzewa, jakby coś się działo. I wiecie co się podziało? ZASŁABŁAM...heh... dobrze, że dwóch chłopa w pogotowiu, to odtransportowali mnie na łóżko i tak doszłam do siebie. Ehh.... to mnie pochwalił lekarz, że kwitnącam ;)
Po powrocie do domu jeszcze troszkę "zawiana" od tego zasłabnięcia - patrzę a tu małe plamienie... Myślałam, że zawału dostanę, ale najprawdopodobniej to moja miękka szyjka, która zareagowała na pobieranie GBS. Teraz spokój wszystko ok, ale strachu najadłam się nie na żarty ;)...

reklama
Justa ogromne gratulacje. Dzieciaczki super wagowo. Mam nadzieję ze szybko będziesz je mieć przy sobie.

Justa moje serdeczne gratulacje! Masz już swoje maluszki na świecie, może troszkę za szybko ale już są:-) wagi jak na 36tc baardzo ładne:-)
Oby jak najszybciej Szymek sam już oddychal, a u Malwinki zeby glukoza się unormowala.

reklama
Do góry