reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Ja po wizycie, szyjka zamknieta, miekka ale taka juz jest od 3 mcy, trzyma ladnie wiec nie ma powodu do niepokoju ;) Coreczka wazy ok 2400-2500 g. Mam brac zelazo, bo znowu henoglobina spadla, moje ostatnie klucie w pochwie okazalo sie byc infekcja.
Generalnie mam wytrzymac jeszcze 2 tygodnie, a pozniej mozna juz okna myc :D No i od kwietnia mamy zniesiony zakaz seksu :D

reklama
Ania to też będziesz szaleć ;-)
Co do odwiedzin to my też sami zapraszamy. Nie chciałbym żeby ktoś sam się pojawił u nas bez zaproszenia czy uprzedzenia, moi rodzice tak zrobili i źle się z tym czułam ledwo chodziłam, podkłady, wszystko obolałe, wietrzenie i nagle ktoś dzwoni do drzwi :-o

Ania no to super, ze takie wieści :) mała ładnie waży, 2 tygodnie szybko miną i będziesz mogła korzystać z wszystkich sposobów :D

reklama
Do góry