reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Antus ale super! :) juz za chwilkę będziesz mieć swoje bobo przy sobie :) dobrze, ze ginka wysyła Cię na usg, kontrola a Ty popodziwiasz sobie maluszka :)

sweetka, to trzymaj się tam i jak cokolwiek będzie Cię niepokoiło, to leć do lekarza, bo zatrucie to nie żarty... kurcze, wiem, że jak się bada krew (ale nie zwykła morfologia), to jest jakiś wskaźnik, który wychodzi w krwi i sygnalizuje, że takie zatrucie najprawdopodobniej się pojawiła, ale zapomniałam jak to się nazywa :(

Dzięki malasowka. Nie wiem nic o takim wskazniku. Wiem ze bialko, cisnienie i puchniecie...jak by ktos cos wiedział to piszcie to sobie zrobie na wszelki wypadek.. Chyba ze chodzi o crp ale to mam w normie

Dziewczyny chodzą z Wami wasi partnerzy / mężowie do ginekologa ? Bo ja często widuje kobiety w zaawansowanych ciążach z mężczyznami wchodzącymi do lekarza.... chciałabym , aby jutro mój mąż ze mną pojechał, nie wiem czy to dobry pomysł czy nie...

reklama
Do góry