reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Polianna, ale masz dużą córunie super!
Mysza, trzymaj się ciepło i tak jak pisały dziewczyny, jesteś we właściwym miejscu

Wszystkie porodzicie w odpowiednim czasie, zobaczycie !
Na końcówce są zawirowania, ale to normalne...nie stresujcie się , będzie dobrze !!!

Mi GBS pobiera w 37 tyg.

dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia. tak dostałam celestone 2 dawki, do tego 2 serie tokolizy i teraz lecę na magnezie no i luteina. byłam dziś na usg. mały waży ponad 2 kg ale szyjka mi się znowu skróciła. z 25 na 20 mm.

reklama
Dzięki za wypowiedzi odnośnie KTG, wychodzi na to, że u Was były powody, by kontrolować, a u mnie tak awansem ;) co tydzień już od 34 tc, bo nic się złego, czy podejrzanego nie dzieje. Jedynie moje wcześniactwo(1 miesiąc) spowodowało, że doktor zdecydował, że już czas.
Mysza, korzystaj z tego, że nie masz teraz żadnych obowiązków i, choć to ciężkie, bo sytuacja jest stresująca, staraj się zrelaksować. Mam nadzieję, że Maleństwo jednak jeszcze trochę każe na siebie poczekać :)
Martita, ja ze szpitala wołomińskiego znam tylko dr Sanocką, bardzo fajna Pani doktor, nie miałabym nic przeciwko, gdybym trafiła z porodem na jej dyżur. W zasadzie już teraz chętnie bym do niej chodziła, ale wciąż się ociągam z telefonem i pytaniami, czy to w ogóle możliwe.

Do góry