reklama
klaczek2004
Fanka BB :)
Polianna gratuluję wizyty. Piękna waga córci.
Myszą trzymaj się. Oby ten magnez pomógł.
Myszą trzymaj się. Oby ten magnez pomógł.
marciosz
Fanka BB :)
Wszystkie porodzicie w odpowiednim czasie, zobaczycie !
Na końcówce są zawirowania, ale to normalne...nie stresujcie się , będzie dobrze !!!
Mi GBS pobiera w 37 tyg.
Na końcówce są zawirowania, ale to normalne...nie stresujcie się , będzie dobrze !!!
Mi GBS pobiera w 37 tyg.
reklama
Dzięki za wypowiedzi odnośnie KTG, wychodzi na to, że u Was były powody, by kontrolować, a u mnie tak awansem
co tydzień już od 34 tc, bo nic się złego, czy podejrzanego nie dzieje. Jedynie moje wcześniactwo(1 miesiąc) spowodowało, że doktor zdecydował, że już czas.
Mysza, korzystaj z tego, że nie masz teraz żadnych obowiązków i, choć to ciężkie, bo sytuacja jest stresująca, staraj się zrelaksować. Mam nadzieję, że Maleństwo jednak jeszcze trochę każe na siebie poczekać
Martita, ja ze szpitala wołomińskiego znam tylko dr Sanocką, bardzo fajna Pani doktor, nie miałabym nic przeciwko, gdybym trafiła z porodem na jej dyżur. W zasadzie już teraz chętnie bym do niej chodziła, ale wciąż się ociągam z telefonem i pytaniami, czy to w ogóle możliwe.
Mysza, korzystaj z tego, że nie masz teraz żadnych obowiązków i, choć to ciężkie, bo sytuacja jest stresująca, staraj się zrelaksować. Mam nadzieję, że Maleństwo jednak jeszcze trochę każe na siebie poczekać
Martita, ja ze szpitala wołomińskiego znam tylko dr Sanocką, bardzo fajna Pani doktor, nie miałabym nic przeciwko, gdybym trafiła z porodem na jej dyżur. W zasadzie już teraz chętnie bym do niej chodziła, ale wciąż się ociągam z telefonem i pytaniami, czy to w ogóle możliwe.