reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze trójmiejskie porodówki

reklama
dziewczyny - mam pytanie dotyczace Zaspy. Rodizlam tam wprawdzie prawie 3 lata temu ale mzoe cos sie zmienilo (choc watpie). Tam byla taka sala z wanna, ale wtedy mowiono ze nikt tej wanny i tej sali praktycznie nie uzywa - jak to wyglada teraz???
A czy na oddziale poporodowym sa sale jednoosobowe z lazienka??? I w jakiej cenie?
Tak z ciekawosci pytam o te sale bo nie wiem czy zdecydowalabym sie, no ale milo jest miec wybor ;-)

dziewczyny - mam pytanie dotyczace Zaspy. Rodizlam tam wprawdzie prawie 3 lata temu ale mzoe cos sie zmienilo (choc watpie). Tam byla taka sala z wanna, ale wtedy mowiono ze nikt tej wanny i tej sali praktycznie nie uzywa - jak to wyglada teraz???
A czy na oddziale poporodowym sa sale jednoosobowe z lazienka??? I w jakiej cenie?
Tak z ciekawosci pytam o te sale bo nie wiem czy zdecydowalabym sie, no ale milo jest miec wybor ;-)
ja rodzilam na zaspie w listopadzie, sala z wanna jest, trzeba tylko o nia poprosic, ja tez o nie myslalam, ale u mnie akcja porodowa szybko sie rozwinela i bylam tylko na krotko pod prysznicem :cool2:
na sali poporodowej lezalam z jeszcze jedna dziewczyna, a lozek bylko chyba 4, no i na tej sali na szczescie byli z nami mezowie, pozwolili im takze odprowadzic nas z lozkiem i dzieciatkiem na sale, o lazience tam nie wiem bo nie korzystalam, bralam prysznic 4 godz po porodzie. :happy2::happy2::happy2:

etna - zle sie wyrazilam - nie chodzilo mi o sale poporodowa bo wiem ze tam przez okolo 2 godizny maz mzoe byc z zona i potem na oddziale pomoc jej sie rozpakowac i przebrac. Chodzilo mi juz o oddzial ten na ktorym sie lezy potem (przez te kilka dni). Jakos kojarze tam jedna taka sale wygladajaca troche inaczej niz inne ale mzoe po prostu byla po remoncie :-D

Witam wszystkie Mamusie!

Mam dylemat i mam nadzieję że z Waszymy dzielnymi radami uda mi się szybciej zdecydować.
a więc tak jestem w ciąży bliźniaczej i jutro muszę podać swojej lekarz prowadzącej szpital gdzie chciałabym mieć rozwiązaną ciążę. Moj dylemat to Zaspa - Kliniczna.
Co poradzicie albo co byści wybrały dla Siebie? wiem że opinie bedą różne i są ale bardzo mi to moze pomóc. Powiem że ma to byc cc i na Klinicznej moja Gin poleca dr.Boćkowskiego, czy ktoś coś słyszał o nim?
za każdą odpowiedź będę bardzo wdzięczna :-)

A może coś o Gdyni? Mam z Sopotu w sumie najbliżej do Szpitala Morskiego w Redłowie - stąd pytanie o doświadczenia. Każda informacja się przyda :)

Ja tez 2007 rodziłam w szpitaku wojewódzkim w Gdańsku.Wcześniej bo 1993r na Zaspie i tu nigdy w życiu nie chiałabym wrócić.Przykre wspomnienia!A co chodzi o szpital wojewódzki było super!Miła i sympatyczna położna której dzięki niej mimo9.5 godz rodzenia wszytko poszło dobrze i bez nacinania.opieka w czasie porodu i po też super.Mała rośnie i co najważniejsze zdrowa.Teraz nie zaplanowane ale kochane dziecko urodzi sie w lipcu i też marze o takim porodzie i strasznie sie boje.

reklama
Witam dziewczyny czy ktoś rodzil nie DAWNO W REDŁOWIE CO JEST POTRZĘBNE czy są podkłady czy lepiej mieć swoje :-) i jak jedzenie czy da sie jeść:-D I JAKA JEST OPIEKA

Do góry