reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

ale Kuba marudzi od kąt wstał jak nigdy

Smerfi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&i czekamy

Bobo może tak być

Anis moja mama nigdy się nie wtrąciła ani jednym słowem mi do dzieci za to teściowa nadrabiała za dwie

dziś zadzwoniła do mnie czy może wziąć Dominika na kilka dni :szok::szok::szok:

reklama
a moja matka zaczyna sie za bardzo wtracac i bede musiala jej zjeb....ke dac

justi moj nr aktualny :) jem malo kalorycznie ale jem wiec juz sama nie wiem od czego. moze od tej anemi?

Ostatnia edycja:
bobo może to być brak cukru ... ja tak miałam i walczyłam z colą zero- oszukać organizm :/

anisiaj,
moją mamę znasz- ostatni hit: dlaczego nie chodzi w domu w pantoflach co mają usztywnioną kostkę- to skandal żeby dziecko biegało boso lub w skarpetkach
ja mam dysonans, jestem mamą i mam ogromny szacunek do niej, teraz wiem,ile to "kosztuje" ... jaka to miłość... itp itd .... ale czasem... wrrrrrrrrrrrrrr :baffled: zagryzam zęby...
co do brata... hmmmm dopoki ktoś nie ma w domu noworodka/niemowlaka/dziecka tak będzie "docinał", "komentował"....

smerfie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

justi
może głowa boli przez @ ??? mój aktualny od 13 lat numer tel :))))))))))

Bobo kiedyś czytałam ze brak cukru powoduje bóle głowy

Justi mój też aktualny:) Też o tym pomyślałam i wpisałam sobie numery do telefonu:)
Dominik chce jechać :) jutro ma teść po niego przyjechać

justi ja mam kuchnię z drewna , nie lakierowaną - jasne drewno

aga Igor też nie ma najlepszego dnia :/ u Ciebie pewnie zęby, albo kryzys 8 mca

reklama
Do góry